Aripioare crocante

de lacrimioara in Pui, 20 Apr 2011 | 5763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame aripioare pui,
  • 2oua,
  • pesmet cu usturoi si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Aripioarele le fierbem 15 minute, dupa care le scoatem pe o hartie absorbanta si batem oule bine si adaugam pesmet  sa facem o pasta sa nu fie nici subtire nici groasa. Punem cate putin pana devine ca o pasta, aripioarele le condimentam dupa care punem uleiul la incins si dam aripioarele prin pasta de pesmet(daca nu aveti pesmet cu usturoi   puneti usturoi granulat sau pisat si se amesteca cu pasta si patrunjel verde tocat).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]