Ardei umpluti

de JulyCris in Mancaruri cu carne, 10 Iun 2014 | 3564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 10 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • o mana orez
  • sare,piper
  • verdeata(marar sau patrunjel dupa preferinte)
  • pasta de tomate
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam bine ardeii,le taiem coditele cu tot cu o bucata de ardei si ii curatam bine si pe interior. Carnea tocata o amestecam cu ceapa spalata si tocata marunt,oul,orezul spalat si verdeata tocata marunt. Adaugam sare si piper dupa gust si omogenizam bine compozitia. Cu mana sau cu ajutorul unei lingurite,luam din amestecul de carne si umplem ardeii. Deasupra acoperim cu cate o felie de rosie.Punem ardeii vertical in cratita,adaugam apa cu pasta de tomate(cat sa-i acopere)si-i punem la fiert.Dupa ce s-au fiert,inclusiv carnea,amestecam cele 2-3 linguri de faina cu putina apa,omogenizam compozitia si adaugam usor peste ardei amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.Mai lasam la foc mic 15-20 de minute,oprim focul si adaugam patrunjel tocat marunt.

TIPS-URI

1

Cam dupa 30 de minute am bagat cratita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]