Ardei iuti cu ceapa

de MOKUSKA in Muraturi, 5 Mai 2015 | 14274 vizualizari

 

Este reteta de ardei iuti, care niciodata nu pot sa fac suficienta cantitate sa ne ajunga pana toamna urmatoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei bulgaresti
  • 5 ardei iuti (in functie de cat de iute vreti sa fie, puteti pune mai multe bucati)
  • 6 cepe
  • sare grunjoasa dupa gust
  • 200 g zahar (sau dupa gust daca va place mai acru 100 g)
  • 200 ml otet 9 grade
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti cu ceapa:

Spalam ardeii si le tocam rondele. Ceapa curatata si spalata taiem cubulete. Le punem intr-un vas (sa fie rezistent la caldura).

Otetul il fierbem cu zaharul si sarea, asezam vasul cu ardeii tocati la aer si turnam peste lichidul dat in clocot. 

Lasam sa se raceasca, dupa care le asezam in borcane si le inchidem ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna