Ardei copti cu mujdei de usturoi

de RoXx in Salate, 5 Sep 2012 | 7836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei kapia rosii
  • 10-12 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri otet de mere
  • sare
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu mujdei de usturoi:

Ardeii se spala si se pun pe o plita la copt .Usturoiul se curata si se piseaza cu sarea. Dupa ce am pisat usturoiul, peste el se adauga uleiul si se freaca pana devine o pasta. Apoi punem si otetul si amestecam.

Dupa ce s-au copt ardeii se pun intr-un castron si se acopera 30 de minute ( pentru a-i curata mai usor). Dupa cele 30 de minute ardeii se curata de coaja, se aseaza intr-un castron si peste punem mujdeiul de usturoi si mai adaugam putina apa daca mai e nevoie ca sa acoperim 90% ardeii. Se servesc reci ca garnitura la mancarurile de preferat dulci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]