Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 27691 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de vasimur 4
de Bucataras 8
de oanapl 8
de mihaelar63 9
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:30
ieri la 08:23
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
oanapl
Bucataras
Sabina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Beea 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!