Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

de naomy in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 7662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc paine prajita si uscata pt aperitive(mici )
  • 12 oua prepelita 
  • 1 pateu peste
  • 2 rosii
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste:

Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea.

Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv vesel