Aperitiv triunghiuri cu branza

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2018 | 5444 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj proaspat
  • 400 g branza de burduf
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 4 galbenusuri
  • mac
  • susan
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv triunghiuri cu branza:

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu branza de vaci si 4 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte in triunghi si se preseaza marginile cu o furculita.

Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare triunghi si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac sau susan.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv triunghiuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu branzica si ou