Aperitiv sicilian

de danakarin in Salate, 25 Feb 2013 | 5350 vizualizari

 

Daca i-a placut pisicii, poate va place si voua :-)

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde 500 g
  • 2 conserve de sardele in ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • o lingura de capere
  • sare piper
  • o lingura de zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv sicilian:

Curatam fasolea, o taeim in bucati potrivite si o fierbem in multa apa sarata. Se poate folosi si o conserva de fasole verde. O scurgem si o punem deoparte. Incalzim intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline, adaugam usturoiul maruntit, apoi sardelele scurse de ulei si maruntite si lasam pe foc 2-3 minute. Amestecam sardelele cu fasolea, saram si piperam, acrim cu o lingura de zeama de lamaie si la sfarsit presaram o lingura de capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv sicilian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]