Aperitiv parjoale cu legume

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2017 | 4345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovleac
  • 1 morcov 
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • marar sau patrunjel
  • 4-5 linguri de făină
  • sare după gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv parjoale cu legume:

Am curățat dovleacul, cartofii si morcovul, după care i-am spalat si apoi i-am dat pe razatoarea mică.
Peste acestea, am adăugat oul si sare dupa gust, apoi am adaugat mărarul ( in cazul meu, am avut din cel uscat), si la final, am adaugat faina, amestecand până la omogenizarea tuturor.
Va rezulta o compozitie destul de moale din care se va lua cu o lingură si se vor praji in ulei pe ambele parti. Sunt bune atat reci cat si calde, cu rosii, cas, etc....
Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv parjoale cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu carnati si mozzarella in aluat fraged