Aperitiv medalion Caprese

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2018 | 3633 vizualizari

 

Acest aperitiv sănătos, nutritiv și gustos este recomandat, atât la ocazii speciale, cât și în zilele obișnuite. În plus, se prepară foarte repede și cu puțină răbdare, poate fi ornat în fel și chip, pentru a încânta privirea.

 

INGREDIENTE

  • 2 mozzarella
  • 2 roșii
  • 1 castravete
  • 1 ardei capia
  • măsline
  • o frunză de salată verde
  • sare
  • busuioc/oregano măcinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv medalion Caprese:

Se spală legumele și se șterg cu un prosop de hârtie.

Se porționează mozzarella și roșiile în felii de aceeași grosime.

Se pregătesc elementele de decor.

Se pun intercalat felii de mozzarella (condimentate cu sare și busuioc/oregano măcinat) cu felii de roșii, după care se ornează medalioanele după plac, cu: roșii, castraveți, măsline, ardei capia, sau grași, salată verde.

Se pot servi imediat, sau după ce au stat 30-60 minute în frigider.

TIPS-URI

1

Înainte de a felia mozzarella, lăsați-o să se scurgă de lichidul în care a stat în punga originală.

2

Pentru aspect, ar fi bine ca feliile de mozzarella și cele de roșii să aibă aceeași dimensiune/grosime.

3

Dacă doriți, puteți orna medalionul cu frunze proaspete de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv medalion Caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete