Aperitiv langosi cu branza sarata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 3316 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri pline smantana 20 g drojdie
  • 3 linguri ulei 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 150 g branza de oi
  • 100 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Intr-un bol, adaugam faina, facem o adancitura si in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si putin lapte cald, amestecam bine, dupa care lasam la dospit 15 min.

Dupa cele 15 minute, adaugam smantana, sarea si treptat laptele caldut, framantam un aluat omogen pe care, la final, il vom framanta cu uleiul.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Umplutura

Branza de oi o sfaramam bine, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Pe masa unsa cu ulei, intindem aluatul in foaie dreptunghiulara, taiem patrate, iar in mijloc, adaugam cate o lingura de umplutura. Impaturim si le intindem din nou cu sucitorul (doar daca dorim).

Le prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]