Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 6250 vizualizari

 

Am facut 5 portii de foietaj si am pus la congelator , asa ca am scos o foaie si am facut aceste saratele .
De sarbatori sunt nelipsite pe masa familiei mele .
Sunt gustoase si bune langa o bere rece .

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata foietaj
  • 200 gr. cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen:

Se intinde aluatul la grosimea dorita si cu un cutit incalzit in apa fierbinte se taie fasii de forma si marimea dorita .

Se bate bine oul si cu ajutorul unei pensule se unge foietajul , se  presara sare  si chimen , cascaval ras si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

Se introduce in cuptorul incalzit la 200 grade  pentru 20 - 30 minute .

Cand se rumenesc frumos se scoate tava din cuptor si se lasa putin la racit in tava .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi telemea sarata de oaie sau vaca in loc de cascaval .

2

Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit inainte de coacere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu telemea si cascaval