Aperitiv cu piept de pui

de elenita in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 10892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 leg. patrunjel
  • 100 gr boabe porumb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu piept de pui:

Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa, dupa care l-am tocat la robot. Legumele au fost si ele spalate, apoi au fost tocate marunt sau in cubulete, dupa preferinta fiecaruia. Intr-un bol am pus carnea si ouale si amestecat usor cu furculita. Dupa aceea am adaugat ardeiul, morcovul si ceapa.

Am condimentat cu sare si piper (eu am adaugat si putin cimbru).
Boabele de porumb au fost scurse de zeama si adaugate in compozitie. Spre final am pus si patrunjelul tocat fin. Am amestecat pana s-au incorporat toate ingredientele.
Am uns o forma de chec sau, daca doriti, am pus si hartie de copt. Cuptorul a fost incins. Am turnat compozitia in tava, am intins-o, ca sa fie uniforma, si am dat la cuptor pentru 30-35 minute, la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

poate fi folosit si de paste in loc de drob

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase de pui la cuptor