Aperitiv cu oua la cuptor

de simsim82 in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 8717 vizualizari

 

Simplu si rapid, dar foarte gustos! Un alt mod de a manca ouale, nu doar fierte sau prajite.

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 25 ml ulei
  • 25 ml apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 4 oua
  • salam
  • branza/cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu oua la cuptor:

Se framanta un aluat nelipicios din faina, apa, ulei si sare. Se intinde o foaie din aluat si se decupeaza forme rotunde cu care se tapeteaza formele pentru briose (sau forme de savarine, daca aveti...). Se umplu cu branza/cascaval si salam taiat cubulete, iar deasupra se sparge un ou (atentie, sa nu se sparga galbenusul; nu-i nicio tragedie, doar ca nu mai are acelasi aspect aperitivul :D ).
Se dau formele la cuptor, la foc potrivit (cca 175 grade C) pana se coaguleaza albusul (totusi verificati si aluatul daca este copt...).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]