Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2017 | 3199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 g telemea
  • 3-4 linguri făină
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 ouă
  • piper
  • 2 linguri de pesmet
  • Unt pentru uns vasul
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea:

Cureți dovleceii și îi dai pe răzătoarea mică. Tai ceapa rondele. Dai pe răzătoare și brânza telemea.
Într-un bol, mixezi ouăle, apoi adaugi dovleceii (scurși de zeamă), ceapa și telemeaua, iar la final, făina și amesteci până când se omogenizează compoziția.

Torni compoziția într-un vas termorezistent, uns cu unt și tapetat cu pesmet. Introduci vasul în cuptorul încins până se rumenește ușor (aproximativ 40 de minute).

Se lasă să se răcorească puțin și se servește.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca de dovlecei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci