Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2017 | 4782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 4-5 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc:

Mai intai, feliem painea. Punem feliile intr-o tava, le ungem cu putin ulei de masline, presaram un praf de sare si oregano si le dam la cuptor sa se rumeneasca usor pe ambele parti, aprox.7-8 min. pe o parte si 7-8 pe cealalta. Puteti folosi, daca va este mai comod, un prajitor de paine.

Frecam fiecare felie de paine cu usturoi.

Rosiile le taiem cubulete mici, le adaugam un praf de sare, ulei de masline si busuioc. Le amestecam bine.

Pe fiecare felie de paine, punem salata de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

pe 04.09 la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval