Aperitiv Briza Marii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 5740 vizualizari

 

pentru toti bucatarasii care nu au ocazia sa mearga la mare va invit in farfuria mea:)

 

INGREDIENTE

  • 60 g unt
  • 50 g branza 
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete 
  • 1 ou fiert
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Briza Marii:

Se amesteca branza cu cascavalul si cu untul si se fac bilute ce se lasa putin la rece.Apoi se orneaza cu bulinute din ardei rosu si coaja de castravete.Pentru bulinute am folosit ustensila de scos cotorul marului si pentru coaja de castravete curatorul de cartofi.

Vaporasul se face din jumatate de castravete pe care se aseaza 2 cubulete din branza cu cascaval si unt pe care asezam bucatele de galbenus d eou fiert si infigem o scobitoare cu 2 felii de rosie.

Soarele se face din o rondea de ou fiert .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Briza Marii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

07.07.2010, 23:06

Miha 1

08.07.2010, 00:00

Aida, eu cred ca tu exagerezi mai mult decat noi toate la un loc.

epurasha2bb 1

09.07.2010, 21:11

Fetelor multumesc inca o data tuturor celor ce mi-au apreciat aperitivul.A fost si gustos ! Aida nu e vina mea ca reteta a fost apreciata de fete si as fi apreciat la tine ca nou venit sa fi facut un comentariu din care sa raman cu ceva folositor.Se pare ca esti exact cum te-ai descris singura la profil.Gaby acum poti sa razi! miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse