Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2018 | 3150 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • oase de vitel
  • 200 g sunca de Praga
  • 4 oua de gaina
  • 10 oua de prepelita
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 400 g broccoli
  • 2-3 pliculete gelatina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita:

Punem oasele de vitel la fiert in apa cu sare. In alta oala punem la fiert si broccoli, tot in apa cu sare. Punem si ouale la fiert. Intre timp curatam si feliem morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si sunca cubulete. Dupa ce spumuim  bine zeama de oase, adaugam rondelele de morcovi si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Potrivim gustul de sare si piper.

Curatam ouale si le feliem. Punem broccoli la scurs. Dupa ce au fiert legumele, scoatem oasele si legumele si strecuram supa. Preparam gelatina conform instructiunilor si o adaugam in supa. Asezam in vase legumele fierte, felii de oua, cubulete de ardei si de sunca si buchetele de broccoli si acoperim cu supa. Dam la frigder peste noapte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv aspic de legume si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

diaconta 1

14.04.2018, 22:06

Super! De cand tot imi propun ca fac

mirela0911 1

15.04.2018, 09:50

Ce frumos arata!

kytz 1

16.04.2018, 06:34

Foarte frumos și foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini ardei umpluti cu branza