Antricot de vitel cu rosii cherry

de Bucataras Medi in Vita, 8 Apr 2010 | 7115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 buc antricot de vitel
  • -250 g rosii cherry
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -200 ml suc de rosii
  • -boabe piper
  • - 1 foaie de dafin
  • -cimbru uscat
  • -3-4 linguri de ulei
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vitel cu rosii cherry:

 Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai adauga apa pana cand carnea se inmoaie.Se adauga sucul de rosii, rosiile cherry, cimbrul, foaia de dafin, piperul boabe si se da la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Se serveste calda alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vitel cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 10:25

nuuuuuuuuuuuuuu, e doar de decor mihaelar.........................

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:57

super arata

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 17:59

multu, pusikmea...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]