Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

de Bucataras in Vita, 12 Iun 2024 | 4184 vizualizari

 

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 100 g sparangel
  • 200 g antricot de vită
  • 30 ml ulei de măsline
  • 50 g unt
  • 2-3 fire cimbrișor
  • 3 căței usturoi
  • 150 ml smântână lichidă
  • sare și piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:

  Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.

Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline. 

După ce s-a rumenit frumos pe o parte, întoarceți bucata de carne pe cealaltă parte și adăugați în tigaie o bucată de unt, usturoiul și câteva crenguțe de cimbru. 

Glasați carnea cu untul aromatizat din tigaie.

Scoateți carnea pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5-7 minute, după care o tăiați felii.

Puneți smântâna lichidă într-o crăticioară și aduceți la punctul de fierbere. Adăugați brânza gorgonzola cremoasă, puțin piper și fierbeți sosul până ajunge la consistența dorită.

Pregătiți și sparanghelul. Taiati partea lemnoasa a sparanaghelului. Într-o tigaie încăpătoare, puneți o lingură de ulei de măsline și restul de unt și aromatizați totul cu un cățel de usturoi zdrobit. 

Prăjiți sparanghelul în acest amestec de unt cu ulei aromatizat, condimentați după gust cu sare și piper.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

12.06.2024, 14:15

Panacris 1

20.06.2024, 10:33

Rocsi 1

22.06.2024, 21:35

Sotul meu cred ca ar devora o portie generoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]