Andive_barcute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foite andive
  • 6-8 albusuri oua fierte
  • patrunjel
  • crema philadelphia
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • ton bucati in suc propriu
  • capere
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive_barcute:

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema.

Selectam foitele de andive, sa aiba approx aceeasi marime, le spalam, apoi le umplem pe jumatate cu crema obtinuta.

Ornam cu capere.

Este un produs usor si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive_barcute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella