Aluat fraged

de muffin_lover in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 6603 vizualizari

 

Acest aluat fraged e universal pentru mine. Ma scoate usor din incurcatura cand am nevoie de aluat pentru tarte, cornulete sau fursecuri. Stiu ca pare incarcat de calorii dar nu o sa mancati o cantitate atat de mare, putandu-se intinde destul de subtire. Deci, spor la gatit si savurat!

 

INGREDIENTE

  • 3 căni făină (cana obisnuita de 250 ml)
  • 1 cană untură (nu înlocuiti cu unt, nu va fi la fel de fraged)
  • 1 cană smântână grasă
  • 2 linguri de zahăr
  • 3 gălbenușuri
  • 1 plic praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat fraged:

Într-un vas destul de mare amestecati făina cu praful de copt și zahărul. Adaugati și celelalte ingrediente și frământati cu mâna până la o consistență omogenă.

Puteti lucra imediat cu aluatul, insa ar fi ideal sa se odihneasca putin la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged