A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Reteta unei dimineti frumoase

Postat de: vero_closca in Cafea

cand simti ca grijile zilnice te coplesesc, cand nu prea mai stii ce sa gatesti pt cei dragi(sot,copii,prieteni,etc...) suni o prietena sau mai multe si le inviti la tine dimineata devreme.culegi...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: housy in Dulciuri

 Reteta de preparare a papanasilor se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat separat se bat ouale si se adauga branza cele doua...Citeste continuarea

Rulade din bostanei pentru masa...

Postat de: anisoara in Aperitive / Garnituri

Bostaneii se spala bine, se sterg cu un prosop. Se taie in felii subtiri dealungul lor. Fiecare felie se sareaza putin cu sare si se lasa  cateva minute , ca sa se scurga  lichidul din...Citeste continuarea

Rulada cu biscuiti si banana

Postat de: jolygina in Prajituri

 Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa si margarina cubulete  Amestecam pana se topeste. Sfaramam biscuiti cu sucitorul...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: Julie in Dulciuri

Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu...Citeste continuarea

Rulada fitoasa cu crema de capsuni

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lamaie

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare . Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu ulei si esenta de vanilie , apoi se...Citeste continuarea

Rulouri din piept de curcan cu...

Postat de: Sidy in Pui

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos. Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu grisul si zaharul dupa gust (noua ne plac destul de dulci, voi ii faceti cum va plac). Se adauga ouale, cate unul, amestecand dupa...Citeste continuarea

Rolls Cinnabon

Postat de: mirella in Prajituri

Mod de preparare: Am framantat aluatul la masina de facut paine.Am pus toate ingredientele(pentru aluat) si am dat la progamul de dospire framantare. Aluatul rezultat este un pic lipicios ....Citeste continuarea

Rulada cu sunca

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Jumatatea de aluat foietaj se lasa la dezghetat. cand s-a dezghetat ,pe masa de lucru se presara faina alba si se aseaza foaia de aluat. se mai intinde putin cu sucitorul(eu am avut de la...Citeste continuarea

Raffaello pentru copii

Postat de: jolygina in Prajituri

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a ingrosat ca la budinca stingem focul adaugam untul de cocos si-l incorporam dupa care adaugam...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ou si marar

Postat de: anisoara in Pui

Pentru prepararea acestei rulade este necesar sa cumparam una sau doua pulpe de gaina mai mari. Este bine si mai mijlocii . Se spala si se scoate pielita de pe pulpa cu un cutit foarte bine...Citeste continuarea

Rulouri cu crema

Postat de: Julie in Dulciuri

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie  si faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit de...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: Furnicuti in Mancaruri de post

In primul rand trebuie sa ne pregatim legumele, pentru ca ele se vor adauga simultan in tigaie si nu e timp sa le tocam cand mancarea e pe foc. Asa ca in primul rand le spalam si le curatam...Citeste continuarea

Rata cu sos dulce-acrisor

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Rata

Preparare rata cu sos dulce acrisor: Puneti in wok 750 ml apa.Tocati ceapa uscata marunt si adaugati-o in wok. Tocati morcovul si adaugati-l in wok. Tocati patrunjelul si adaugati-l in wok,...Citeste continuarea

Rulada de pui cu spaghete

Postat de: UNICA in Spaghete

Pieptul de pui se taie felii. Morcovul si ouale se taie in 4. Feliile formate se bat bine,se ung cu mustar,se presara cu sare si piper. Pe fiecare felie de piept se pun 2 buc ou,1 buc...Citeste continuarea

Risotto cu sparanghel

Postat de: Brindusa in Aperitive / Garnituri

1. Fierbe cele 5 fire de sparanghel, impreuna cu cozile mai groase care nu se folosesc la mancare in cca 600 ml apa, cam 10 minute. Strecoara zeama, arunca cozile si taie firele folositoare in...Citeste continuarea

Rulada cu mascarpone si merisoare

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu...Citeste continuarea

Rulada

Postat de: camic in Prajituri

Rulada: Se bat albusurile pana intepenesc in castron, se adauga pe rand zaharul, praful de sare si faina. (eu pun praf de copt la rulada asta doar cand nu sunt multumita de felul in care am...Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci si sunca

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se intinde foaia putin cu sucitorul Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa...Citeste continuarea

Ratatouille a' la Tavi

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Vinetele si dovleceii se taie felii si se rumenesc  pe ambele parti, fara ulei ,  in tigaia teflonata. Se toaca  ceapa, usturoiul,  morcovul , telina,  ardeiul gras ,...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri de post

Pregatire ingrediente: Taiati vinetele felii, de jumatate de cm grosime. Puneti feliile de vanata la rumenit intr-o tigaie de teflon (fara ulei), sau pe gratar, si rumeniti-le pe ambele...Citeste continuarea

Rulada cu gem de capsuni si frisca

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma devine lucioasa. Galbenusurile se amesteca bine cu ulei si esenta de vanilie, apoi se adauga...Citeste continuarea

Rulouri cu crema de vanilie

Postat de: jolygina in Prajituri

se taie foietajul in fasii subtiri si se ruleaza pe formele de rulouri se ung cu ou deasupra si se coc 20-25 min se scot si se umplu cu crema de vanilie preparare crema vanilie : se face...Citeste continuarea

Rulouri pane de file de pangasius

Postat de: medioto59 in Peste

Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile. Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala...Citeste continuarea

Rulada umpluta de porc cu garnitura...

Postat de: susu in Porc

  Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea, se condimenteaza putin si se aseaza peste ea...Citeste continuarea

Rulou de pui cu garnitura de ciuperci

Postat de: susu in Pui

  Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop uscat si se condimenteaza putin cu sare si piper. Se pune intr-o punguta curata si se bate putin. Se aseaza cate o felie de sunca subtire,...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: anisoara in Pui

Reteta de preparare a papanasilor Pieptul de gaina se imparte cu ajutorul cutitului in felii. Fiecare felie se pune intre 2 pelicule si se bate usurel cu un ciocan de lemn pina se mareste in...Citeste continuarea

Rasol alb de manzat cu cartofi noi...

Postat de: silvi0ara in Vita

Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi...Citeste continuarea

Risotto cu fenicul si conopida

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute. Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu...Citeste continuarea

Risotto alla marinara

Postat de: alinut in Fructe de mare

Am pregatit stockul: am pus la fiert fructele de mare, codite de patrunjel, o radacina pastarnac maruntita cam 20 min. Apoi am strecurat totul si am pus stockul la temperatura mica sa se mentina...Citeste continuarea

Rulouri cu peste

Postat de: laylalala in Peste

Pentru sos Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi se acopera si se pune sosul la rece pana cand se serveste. Pentru rulouri Se incalzeste...Citeste continuarea

Rulada de curcan umpluta cu castane...

Postat de: laylalala in Pui

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se bate putin pieptul de curcan apoi se presara cu sare, piper si thym.Se bate putin piureul de castane si se intinde uniform peste pieptul de curcan.Se ruleaza...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Feliile subtiri de carne de pui( piept) se bat cu ciocanul de snitele ,se sareaza, pipereaza, condimenteaza dupa gust,se asaza pe o foaie de staniol si hartie de copt iar deasupra se pun felii...Citeste continuarea

Rasfat cu ciocolata si capsuni

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Se spala capsunile si se lasa sa se scurga. Se aleg pentru a fi trase in ciocolata numai capsunile cu codita si care sunt mai tari. Se pune ciocolata intr-un ibric si se tine in apa...Citeste continuarea

Rechin cu legume la steamer

Postat de: lia in Peste

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele. Taiem  zarzavaturile, felii,...Citeste continuarea

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp de 15-20 minute. Pregatim doua farfurii adanci, una in care punem faina si una in care batem ouale...Citeste continuarea

Rulada Alex

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Se pun la topit 50 g unt . Cand este topit adaugam faina si amestecam repede adaugand incet si laptele pina il punem pe tot.Se formeaza un sos pe care il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Rata pe varza

Postat de: Julie in Rata

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare, sa se inmoaie putin si sa ne incapa in oala. Ceapa se toaca  si se inabusa in putin ulei si 2 linguri cu apa. Se adauga un morcov ras si se...Citeste continuarea

Rulada de capsuni

Postat de: susu in Prajituri

Mod de preparare:     Se incinge cuptorul la 200gr.. Pentru aluat : se spala lamaia, se zvanta si i se rade coaja. Se bat bine - cu mixerul - ouale, zaharul si...Citeste continuarea

Rulada de pui cu spanac

Postat de: lia in Pui

Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper. Spalam bine spanacul din mai multe ape si-l taiem, nu foarte marunt. Curatam si taiem feliute,...Citeste continuarea

Rasturnata cu mere

Postat de: susu in Prajituri

Se curata merele de coaja si seminte si se taie felii foarte subtiri. Se unge o forma de tort cu unt, se presara cele 80 g de zahar apoi se aseaza merele taiate felii cat mai stranse una langa...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu cartofi in vas yena

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pieptul de pui se spala bine si se taie in 4 bucati. se bate putin ca pentru  snitzel si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce. ciupercile se spala si se feliaza. pe fiecare...Citeste continuarea

Rulada din omleta a la Dana

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult. Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei....Citeste continuarea

Rulada cu fructe confiate

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi esenta de vanilie.Se amesteca bine.Praful de copt se amesteca cu faina si...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Reteta de preparare a papanasilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, faina si sarea.Se adauga laptele si se amesteca bine....Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: laylalala in Mancaruri de post

Se incinge cuptorul la 190ᵒC. Se amesteca cepa si usturoiul. Se intinde pasta de rosii pe fundul unui vas larg termorezistent.Se presara amestecul de ceapa si usturoi, 2 linguri ulei de...Citeste continuarea

Rulada cu "reciclate"

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o "lega"),se rade cascavalul si se pune pe toata suprafata foietajului.Se taie sunca, se taie pieptul de pui si se...Citeste continuarea

Rulada Passion

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

ULTIMELE COMENTARII

caxorop247

Die Website https://sportapothekeonline.com/ ist eine effektive Lösung für alle, die ihren Körper ohne unnötigen Aufwand und leere Versprechungen in Ordnung bringen möchten. Hier können Sie wirksame Medikamente kaufen: von Fatburnern über Anabolika bis hin zu Hilfskomplexen. Dank der benutzerfreundlichen Oberfläche und der schnellen Lieferung müssen Sie keine Zeit mit der Suche verschwenden – alles Beste ist an einem Ort. Dies ist ein Shop für alle, die Wert auf Ergebnisse legen und nicht jahrelang warten möchten.

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]