A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piure de piersici galbene (pentru...

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Mai intai am cules piersicile, le-am spalat si curatat de coaja. Apoi le-am taiat si le-am bagat in robot, le-am mixat pana am obtinut un piure. Am pus piureul obtinut in tuci, am adaugat zaharul,...Citeste continuarea

Pastai galbene, cu smantana si usturoi

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se îndepărtează capetele păstăilor, se rup în 2-3 bucăți, dacă sunt prea mari și apoi se spală bine în câteva ape, după care se pun la fiert, la foc iute, pentru...Citeste continuarea

Pancakes cu lamaie si sos de mure

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Mixati ouale spuma cu un praf de sare. Adaugati indulcitorul, praful de copt si mixati bine. Puneti uleiul si sana, le incorporati. La final adaugati mixul pentru gofre, coaja rasa de lamaie si...Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu broccoli si ardei...

Postat de: katty in Multicooking

Pornim aparatul de gatit multicooker Crock Pot pe functia sotare la medium. Cand aparatul este pregatit punem uleiul si pulpele pe care le-am spalat bine, le-am crestat in cateva locuri si...Citeste continuarea

Painici umplute

Postat de: mirela0911 in Piine

Pentru acest aluat am apelat la ajutorul masinii de paine. Am introdus ingredientele in ordinea scrisa, am pornit aparatul si el a facut toata treaba. Dupa ce a terminat de framantat aluatul, am...Citeste continuarea

Piept de curcan la gratar servit cu...

Postat de: mirela0911 in Curcan

Pentru inceput se pregateste carnea. Se taie pieptul de curcan in 4-5 felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si sucul de lamaie. Se amesteca bine si se lasa deoparte pana se...Citeste continuarea

Pizza la capac

Postat de: katty in Pizza

Cernem faina intr-un castron.Facem o adancitura in care punem sarea, oregano, uleiul de masline si drojdia dizolvata,Turnam incet si restul de apa calda si framantam un aluat nelipicios pe...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume, la tigaie

Postat de: vasimur in Pui

Curățăm pulpele, le spălăm bine, le scurgem de apă într-o strecurătoare, după care le prăjim într-o tigaie cu capacul pus, pe toate părțile, până ce se rumenesc ușor...Citeste continuarea

Pachetele cu pui si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cerneti faina. Intr-un bol puneti untul rece, taiat cuburi. Adaugati smantana, sare si putina faina. Incepeti si amestecati cu mana. Turnati faina treptat, pana o terminati si aluatul...Citeste continuarea

Paste cu sos alb si ciuperci

Postat de: sufletista in Paste

In tigaie adaugam untul si uleiul; cand incepe sa se topeasca untul, adaugam ceapa tocata, usturoiul tocat si ardeiul tocat marunt. Lasam sa se caleasca cca 2-3 min, cat sa devina translucida...Citeste continuarea

Paste Carbonara

Postat de: Rekila in Spaghete

Se pune apă la fiert cu puțină sare pentru a fierbe spaghetele. Se fierb cu 1 minut mai puțin decât indicația de pe ambalaj. Eu am făcut cu spaghete de casă și le-am...Citeste continuarea

Piept de pui cu orez si fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Pui

 Legumele se curata si se spala . Ceapa se taie cubulete . Restul legumelor se taie marunt sau dupa preferinta . Sotati tote legumele inclusiv usturoul maruntit in ulei ....Citeste continuarea

Pilaf cu cartofi si carne de pui

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai crestam carnea de pui, taiem ceapa cubulete si unul dintre morcovi il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Calim carnea impreuna cu ceapa si morcovul razuit in ulei incins. Adaugam o...Citeste continuarea

Paste cu sos de branza cu mucegai

Postat de: oanapl in Penne

Într-o oală, pui apă cu sare la fiert și când dă în clocot apa, dai drumul pastelor. Le lași să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi le iei de pe...Citeste continuarea

Placinta de cartofi la tigaie

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Usturoiul curatat il feliem, baconul il taiem marunt. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi nu foarte mari. Ii punem la fiert...Citeste continuarea

Piftie de porc la slow cooker...

Postat de: katty in Slow Cooker

Taiem carnea in bucati potrivite. Punem carnea intr-o oala acoperita cu apa rece si o tinem la foc pana la primele clocote. Oprim focul, lasam sa se raceasca apa usor, apoi  spalam bine...Citeste continuarea

Paste cu piept de pui, reteta...

Postat de: eumimi in Spaghete

Cum se prepara Paste cu piept de pui, reteta rapida si gustoasa pentru cina: Mai intai punem pastele la fiert in apa cu sare. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei incins....Citeste continuarea

Piept de pui cu sos de gorgonzola

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui il spalam dupa care il stergem cu servetele, il taiem in felii nu foarte subtiri ca pentru snitele. Intr-un bol adaugam condimente dupa gust, amestecam cu o lingura ulei si...Citeste continuarea

Paste cu sunca si sos de rosii la...

Postat de: rocsi_1612 in Fusilli

Intr-o cratita puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, dati drumul pastelor. Le fierbeti 5-7 minute, amestecati din cand in cand. Cand sunt gata, le scurgeti bine...Citeste continuarea

Pui cu sos ca la Buzau

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie sau cratita adaugam 80 g unt cu 1 lingura ulei, punem pe foc mic si cand s- topit untul adaugam carnea (spalata ) Le prajim frumos  pe ambele parti. Intre timp curatam...Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele de pui se curata, se spala, se usuca si se presara cu boia, sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti si se scot. In acelasi ulei se...Citeste continuarea

Placinta cu carne, dovlecel,...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Aluatul foitaj l-am scos de la congelator  si l-am lasat sa se dezghete, fiind vara se dezgheata repede. Apoi mi-am adunat din gradina legumele, lea-m curatat si spalat. Ceapa am taiat-o...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu iaurt si pesmet

Postat de: oanapl in Pui

Speli ciocănelele de pui, apoi îndepărtezi pielea și le usuci cu un șervet absorbant apoi le freci cu sare, piper și boia de ardei dulce. Amesteci iaurtul cu zeama de lămâie...Citeste continuarea

Pasta de naut cu avocado si busuioc

Postat de: katty in Mancaruri de post

Punem nautul scursul intr-un vas inalt. Taiem avocado pe jumatate, scoatem samburii, scoatem miezul cu o lingura si il punem peste naut. Punem si frunzele de busuioc, usturoiul curatat de coaja,...Citeste continuarea

Penne la cuptor cu branza - Reteta...

Postat de: katty in Penne

Cum se prepara Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa Punem o oala cu 5 l de apa la foc. Cand clocoteste, punem 1 lingura sare si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe...Citeste continuarea

Piept de rata clasic

Postat de: sufletista in Rata

Pieptul de rata il scoatem din frigider cu cel putin 1 ora inainte sa il gatim. Eu am avut piept cu tot cu os, a trebuit sa il desosez, il stergem bine, il curatam de pene. Cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Pastrama afumata de rata

Postat de: sufletista in Rata

Intr-un vas mai adanc(este bine o caserola cu capac de cca 5 l)adaugam sare,piper,2 foi de dafin zdrobite,usturoi praf si cimbru(eu am avut uscat si dupa dat prin strecuratoare care sa fie cat mai...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu mazare

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia. Se pun la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea. Se scot pe o...Citeste continuarea

Pulpa de vitel la slow cooker Crock...

Postat de: Bunica in Slow Cooker

Pulpa de vitel spalata,stearsa ,si portionata se asaza in vasul slow cookerului Crock-Pot. Rosiile se spala si toaca marunt+ bulionul. Usturoiul curatat si piseaza sau se toaca marunt....Citeste continuarea

Pulpa de miel cu piper rosu la...

Postat de: mihaelar63 in Multicooking

Pulpita de miel se spala si se curata cu atentie. Rasniti sau zdrobiti in mojar jumatate din boabele de piper rosu . Se freaca cu sare,  piper culamie si piper rosu...Citeste continuarea

Placinta cu carne si frunze de...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Taiati si-ndepartati tijele. Spalati bine foile si tijele. Taiati tijele bucatele.. Pregatiti apoi foile, indepartati vena din mijlocul foilor (pastrati-le pentru umplutura). Puneti foile 2...Citeste continuarea

Paine cu bere si seminte de floarea...

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Drojdia se farmiteaza si se amesteca in apa calduta si bere, jumatate din uleiul de masline  impreuna cu 100 gr faina alba si lingurita cu zahar . Zaharul ajuta la...Citeste continuarea

Pizza cu pui si altele (pentru...

Postat de: Constelatialeu in Pizza

Blat : Intr-un castron incapator am cernut faina, am facut o adancitura in mijloc, am sfaramat drojdia, am adaugat zaharul si jumatate din apa calduta, am omogenizat si am lasat s acreasca cca 15...Citeste continuarea

Pui cu sos ca la Buzau

Postat de: gaby_d in Pui

Trebuie sa ai pregatit puiul in bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 80 gr. unt cu putin ulei, la foc mic (daca nu pui ulei, untul se arde) Cand untul s-a topit pune bucatile de pui....Citeste continuarea

Purcel cu morcovi si mazare verde

Postat de: mihaelar63 in Porc

Carnea de purcel era o bucata banala de carne care la inceput nu-mi spunea mare lucru . Am tras cu ochiul la proviziile de legume congelate care trebuiau folosite rapid pentru ca...Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de: RODIMUR in Pizza

Se pregătesc mai întâi ingredientele necesare: se feliază ardeii grași, se feliază salamul (dacă trebuie) se spală și se feliază roșia, se spală sub jet măslinele și se...Citeste continuarea

Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

Postat de: katty in Slow Cooker

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de...Citeste continuarea

Paste cu smantana si parmezan

Postat de: oanapl in Fusilli

Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă. Încingi uleiul și pui usturoiul și ardeiul tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi...Citeste continuarea

Pui cu smantana si ciuperci

Postat de: eumimi in Pui

Dam mai intai carnea de pui intr-un clocot si o scoatem pe o farfurie. Punem la calit in untul topit ceapa impreuna cu ardeiul tocate marunt si le lasam 8-10 minute. Adaugam ciupercile...Citeste continuarea

Papricas cu carne de porc reteta...

Postat de: eumimi in Porc

Cum se prepara Papricas cu carne de porc reteta traditionala ungureasca Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min. Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit,...Citeste continuarea

Pastrama din piept de rata a la...

Postat de: panacris in Rata

Se prepară lichidul pentru marinare, în cca. 350 ml apă se pune sare și rozmarinul, se pune la fiert, la foc mic cât să se dizolve sarea. Pieptul de rață se pune într-un...Citeste continuarea

Pastrama din piept de rata

Postat de: mihaelar63 in Rata

Pieptul de rata se pune in apa cu sare si o crenguta de rozmarin timp de 24 ore.  Intai am incalzit apa  sarata impreuna cu o crenguta de rozmarin pentru a se dizolva si...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si branza

Postat de: oanapl in Mancare copii

Într-un bol amesteci laptele cu ouăle și uleiul. Adaugi făina, sarea și praful de copt și amesteci bine cu un tel ca să nu fie cocoloașe. Va rezulta un aluat ca o...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci, smantana si parmezan

Postat de: oanapl in Pui

Încingi uleiul și pui cubulețele de carne. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc iute). Le tot întorci cu spatula în tigaie și le asezonezi cu sare...Citeste continuarea

Pui florentin cu spanac, smantana,...

Postat de: oanapl in Pui

Alegi o tigaie largă și mai adâncă pe care o pui la încins. Torni uleiul și pui cubulețele de carne de pasăre. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc...Citeste continuarea

Penne cu carne tocata

Postat de: eumimi in Penne

Mai intai punem pastele la fiert in suficienta apa cu un praf de sare. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit pentru 5-6 minute in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si carnea si...Citeste continuarea

Placinta aperitiv cu carne de pui

Postat de: eumimi in Mancaruri cu carne

Se amesteca laptele caldut cu drojdia, se adauga apoi, uleiul si ouale si se bat bine cu telul. Adaugam apoi si faina si sarea si se amesteca bine pana cand rezulta o pasta groasa. Tocam...Citeste continuarea

Paine aperitiv invartita

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută se pune în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și se adaugă: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Se toarnă lapte cald,...Citeste continuarea

Pizza rulata

Postat de: panacris in Pizza

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia. (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]