A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Piept de pui la cuptor

Postat de: caroline in Pui

Pregatim o tava pentru cuptor (eu am folosit una de unica folosinta, de aluminiu). Ungem tava cu putin ulei de masline si presaram pesmet pe intreaga suprafata. Pieptul de pui il taiem felii...Citeste continuarea

Pui cu legume la cuptor

Postat de: ctlina in Pui

Curatati si spalati legumele. Taiati cartofii si napii in 6. Tocati ceapa si usturoiul. Taiati morcovii in 4. Intr-o tigaie incalziti 2 linguri de ulei si reveniti ciocanelele de pui. Puneti...Citeste continuarea

Paine cu dovleac fara ou

Postat de: antici_gabytza in Piine

Pregatim maiaua din drojdia, zaharul si apa calduta si lasam 15 min deoparte. Luam miezul la dovleac si il bagam la robot. Dupa ce s-a maruntit, pregatim o tigaie, punem la foc impreuna cu 1...Citeste continuarea

Pui in sos de vin rosu cu piure de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se toaca baconul, ceapa, usturoiul si patrunjelul, iar morcovii se taie in bucati nu foarte mici. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie cu fund dublu si se prajeste baconul pana devine...Citeste continuarea

Pasta de susan preparata in casa -...

Postat de: merisor67 in Sosuri

Mai întâi rumenim ușor semințele de susan. Punem semințele de susan într-o tigaie cu pereți dubli, la foc mediu, și amestecăm intens să nu se ardă. Dacă se ard,...Citeste continuarea

Piept de pui cu garnitura de gutui,...

Postat de: RODIMUR in Pui

Se curăță, se spală, se scurge de apă și se taie pieptul de pui, în bucăți cu grosimea de 1,5 cm. În vasul în care se va prepara mâncarea se toarnă uleiul și...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: reisnaor_2006 in Piine

      Cernem bine faina si o punem intr-un castron mai mare. Pregatim maiaua (drojdia se amesteca cu zahar, 1 lingura de faina si putin lapte).       Cand maiaua...Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de: oanapl in Pizza

Cerni făina, într-un castron și o amesteci cu drojdia, lăsându-le apoi să se odihnească pentru 10-15 minute, apoi, faci o adâncitură în mijlocul făinii și pui oul...Citeste continuarea

Paste cu carne tocata de pui si...

Postat de: mirela0911 in Penne

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.  Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga...Citeste continuarea

Pasta de ardei copt

Postat de: cristinutanicolita in Conserve

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte.  Se trece ardeiul prin blender.  Se pune uleiul la incins.  Se adaugă pasta de ardei, mustarul,...Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella, la cuptor

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala pieptul, se tamponeaza de surplusul de apa,apoi se feliaza in felii putin mai groase decat pentru snitele. Se bat usor cu ciocanul, apoi se asaza intr-o punga. Se presara sare, piper,...Citeste continuarea

Paste cu prosciutto si caju

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand. Intre timp ceapa o tocam...Citeste continuarea

Piept de rata cu piure de dovleac

Postat de: mirela0911 in Rata

Se curata dovleacul de coaja si se cantareste 400 g de miez. Se pune intr-o oala, se toarna apa cat sa acopere dovleacul, se adaua praful de de sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana este...Citeste continuarea

Paine impletita cu mix de seminte...

Postat de: Oana in Slow Cooker

In apa calda pune drojdia, zaharul si 2 linguri de faina. Amesteca bine si lasa sa creasca 10-15 minute intr-un loc cald. Pune faina in bolul unui robot de bucatarie, adauga...Citeste continuarea

Poiana cu ciuperci

Postat de: caroline in Salate

Punem la fiert pieptul de pui in apa cu sare. Cand a fiert, il scurgem bine de apa si il tocam marunt. La fel procedam si cu branza ... o tocam marunt. Cartoii si morcovii ii curatam de coaja...Citeste continuarea

Placinta cu foi, carne si ciuperci

Postat de: ancutsa in Mancaruri cu carne

  Intr-un castronel, se pregateste maiaua: se faramiteaza drojdia cu o furculita, se adauga 100 ml apa, zaharul si 3 linguri de faina, amestecand pana se obtine o pasta mai moale. Se lasa...Citeste continuarea

Piept de curcan cu cascaval, ardei...

Postat de: trifadalia in Mancaruri cu carne

Pieptul de curcan feliat se condimenteaza pe ambele parti. Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam un strat din feliile de curcan condimentat, presaram si ceapa granulata, asezam feliile de...Citeste continuarea

Piept de rata cu legume de toamna

Postat de: dantes in Rata

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei, se cresteaza pielea doar cat are grasime. Se sareaza si pipereaza si se asaza bucatile de piept de rata crestate cu partea pe care este...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume si cartofi...

Postat de: cristina1985 in Pui

Cartofii se spala foarte bine (pentru ca se vor gati cu coaja), se inteapa cu furculita si se coc in cuptorul preincalzit, pentru 40-50 minute, la 190 grade Celsius. Cand sunt copti (ii verificati...Citeste continuarea

Pui de curte pe pat de cartofi,...

Postat de: AdrianUdrea in Slow Cooker

Se portioneaza carnea de pui si se clateste bine cu apa, se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se lasa. Se curata usturoiul si se piseaza cu sare ca pentru mujdei, apoi se freaca, adaugand...Citeste continuarea

Paste cu dovlecei

Postat de: caroline in Paste

Incepem prin a spala dovleceii, indepartam capetele, apoi ii taiem cuburi. Punem o tigaie cu ulei la foc si cand acesta este incins, punem dovleceii. Presaram sare si lasam la calit pentru...Citeste continuarea

Piept de pui la cuptor

Postat de: caroline in Pui

Pieptul de pui dezosat se spala si se sterge apoi cu un servet. Se cresteaza si se presara sare.  Dovlecelul il taiem rondele, ardeiul gras il taiem fasii si rosia o taiem rondele, apoi...Citeste continuarea

Pizza de toamna cu aluat nedospit

Postat de: ancutsa in Pizza

  Pentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu uleiul, sarea, mirodeniile uscate si faina cat cuprinde. Se framanta, pana se obtine un aluat pufos, bun de intins....Citeste continuarea

Paste gratinate cu pui, dovlecei si...

Postat de: panacris in Paste

Se pune la fiert apă rece cu puțină sare într-un vas încăpător, ptr fiecare 100 g de paste, 1000 ml apă. Când clocotește apa. se adaugă pastele și se fierb al dente, mai...Citeste continuarea

Pizza cu ton si galbiori

Postat de: gaby_d in Pizza

Pune intr-un vas mare 1/2 din cantitatea de faina si amestec-o cu drojdia. Las-o 5 minute apoi adauga apa calda in care dizolvi si sarea. Incepe sa omogenizezi aluatul amestecand usor cu...Citeste continuarea

Pide

Postat de: rocsi_1612 in Pizza

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella si...

Postat de: RODIMUR in Pui

Mai întâi se scoate pieptul de pui de pe os, se curăță de piele și de vițișoare, se spală, se scurge de apă și se taie bucățele. Se toarnă uleiul de floarea soarelui...Citeste continuarea

Pilaf cu chimen si carne de porc

Postat de: cristina1985 in Porc

Muschiuletii de porc se taie rondele si se prajesc in ulei sau se gatesc mai dietetic (se fierb cu putin apa si ulei), pana sunt gata. Spre sfarsit, se pune sare si piper pe fiecare felie. Se...Citeste continuarea

Pastrama din pulpa de porc afumata...

Postat de: autodiag in Porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte,...Citeste continuarea

Placinta ciobanului cu carne de pui

Postat de: eumimi in Pui

Punem carnea de pui la fiert. Cartofii si morcovii ii fierbem separat. Carnea fiarta o taiem cubulete mici, la fel si morcovii. Cartofii ii pasam cu untul si adaugam si galbenusurile (desi...Citeste continuarea

Piept de rata cu gutui caramelizate...

Postat de: mirela0911 in Rata

Se curata gutuile de coaja si casuta semintelor, apoi se feliaza in bucati potrivit de groase. Se pun intr-un vas cu apa si zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Eu am avut un piept de rata de...Citeste continuarea

Platou cu afumatura, cartofi, oua,...

Postat de: ancutsa in Porc

    Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări supafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază feliile de carne printre feliile de...Citeste continuarea

Pastai verzi cu carnat chorizo si...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile verzi curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub un jet...Citeste continuarea

Piept de rata cu pepene galben

Postat de: ctlina in Rata

Se taie pepenele în două, îndepărtați semințele. Taiati in felii jumatate (indepartati coaja) si faceti cateva bile. Asezonati carnea cu piper de Sichuan si sare de...Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci, smantana...

Postat de: momo121 in Pui

Pieptul de pui il taiem fasii mai marisoare si le condimentam cu sare si piper. Ceapa si usturoiul le tocam marunt, iar ciupercile le curatam si le taiem felii mai grosute.    ...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu mere la...

Postat de: Oana in Slow Cooker

Se pregatesc mai intai merele. Se curata de coaja si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu oxideze. Se pun intr-o oala pe foc potrivit, se adauga zaharul brun...Citeste continuarea

Pui cu orez, mazare si trandafiri...

Postat de: ancutsa in Pui

  Se spală piepţii de pui şi se taie în două. Se aşază într-o cratiţă cu puţin ulei, se presară sare şi se rumenesc bine. Din când în când, se...Citeste continuarea

Paste cu pui, ciuperci si mascarpone

Postat de: oanapl in Paste

Tai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt...Citeste continuarea

Paste cu carne de porc in sos de...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se curata ceapa si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune ceapa si se lasa la calit. Se adauga boiaua si se amesteca repede pentru a nu se arde, apoi se pune carnea...Citeste continuarea

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

Postat de: mihaelar63 in Paste

Sunculita se taie cuburi marunte. Carnea de porc se portioneaza cuburi mai mari sau taiati julien, dupa preferinta. Spalati si taiati prazul marunt. Sotati prazul usor...Citeste continuarea

Pulpe de rata cu sos de afine

Postat de: rocsi_1612 in Rata

Pulpele le parliti pe flacara aragazului de puf, apoi le spalati bine. Le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presarati sare, piper, boia dulce si ierburile de gradina. Curatati...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

Postat de: Constelatialeu in Pui

Am spalat pulpele, le-am am presarat sare, piper si boia dulce peste ele. Cartofii i-am curatat si taiat in bucati mari. Am asezat cartofii in oala de lut, am presarat sare, apoi am asezat...Citeste continuarea

Piept de porc umplut

Postat de: trifadalia in Porc

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untul, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se...Citeste continuarea

Platou de toamna

Postat de: ancutsa in Porc

  Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie în patru porţii. Se umple fiecare felie de...Citeste continuarea

Piept de pui la gratar, cu cartofi...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pieptul de pui se spală, se scurge de apă, se porționează, se bate ușor și se pune la baiț, pentru cel puțin două ore, în frigider. Baițul se face din condimentele indicate...Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de: caroline in Pui

Curatam pieptul de pui de pielita si il dezosam. Il spalam si il stergem cu un servet de hartie dupa care il taiem fasii. Intr-un bol punem ouale impreuna cu sosul de soia, mustarul, zeama de...Citeste continuarea

Placinta greceasca cu branza feta

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Foile de aluat se dezgheata. Fiecare foaie se intinde cu sucitorul la dimensiunea tavii pe o foaie de copt. Intr-un bol se amesteca branza feta cu smantana, cu untul topit,  cu ouale,...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu varza si bacon

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Indepartati primele foi de varza. Detasati restul de foi si puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Curatati cartofii, taiati-i bucatele si puneti-i la fiert in apa cu sare...Citeste continuarea

Paste cu ton si mazare

Postat de: caroline in Paste

Punem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand pentru a evita sa se lipeasca intre ele. Ceapa o curatam si o...Citeste continuarea

Piept de curcan cu zucchini

Postat de: mihaelar63 in Curcan

 Pieptul de curcan se spala si se portioneaza cuburi . Se pune intr-o tigaie non-aderenta  cu 150 ml apa  apa . Sarati . Condimentati cu condiment natural ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]