A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura "DEA"

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Albusurile se bat spuma cu praful de copt si sarea, apoi adaugam zaharul si se mixeaza pana devin ca bezeaua. Galbenusurile se feaca cu uleiul si se amesteca cu albusurile si apoi se adauga faina...Citeste continuarea

Pizzette din foietaj

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Intindem foietajul si decupam forme dupa dorinta noastra. Cu galbenusul de ou,ungem formele decupate. Amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si punem pe fiecare foietaj....Citeste continuarea

Pizza cu aluat de paine wassa

Postat de: Dianaaa in Pizza

Se intinde aluatul. Tigaia se pune la incins cu o feliuta de unt. Se aseaza aluatul in tigaie. Cand il intoarcem pe partea cealalta se aseaza pieptul de pui, ardeiul gras, sosul de rosii si...Citeste continuarea

Paine Wassa

Postat de: Dianaaa in Piine

Se face maiua din drojdie, sare, o lingura apa si o lingura faina. Se lasa 5 minute. Intre timp se amesteca faina cu taratele, mix de seminte si cimbrul. Apoi se adauga apa calda si drojdia. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu caise

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare si cu zaharul. In bezeaua rezultata se adauga galbenusurile unul cate unul, mixand dupa fiecare, apoi uleiul, iaurtul in care s-a...Citeste continuarea

Pepene cu crema de branza Ceva fin...

Postat de: Bunica in Dulciuri

Se taie o bucata de pepene. Se decupeaza partea fara samburi sau se curata de samburi. Se unge cu crema de branza. Se aseaza bucatile de pepene una peste alta Citeste continuarea

Placinta cu prune

Postat de: Bunica in Prajituri

Prunele se spala,se rup in jumatati  si li se scot samburii. Margarina impreuna cu o cana de faina se freaca intre palme Restul de faina se pune intr-un vas de framantat. Se adauga...Citeste continuarea

Prajitura "Valurile Dunarii"

Postat de: simona72 in Prajituri

Pt blat : untul moale se mixeaza cu zaharul pudra, se adauga pe rind cite un galbenus in timp ce mixam, laptele se amesteca cu laptele batut, faina se amesteca cu praful de copt. Dupa ce am mixat...Citeste continuarea

Pilaf

Postat de: nilgun in Mancaruri de post

Morcovii si ceapa se taie bucatele mici si se calesc in 2 linguri ulei de masline. Peste se pune orezul , se caleste si acesta cateva minute dupa care se completeaza cu 3 cescute de apa, se pune...Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de: babi5 in Penne

Am oparit rosia  si-am curatat-o de pielita,apoi am tocat-o marunt .Apoi intr-o craticioara am pus un picut de ulei de masline ,ceapa tocata marunt  si am lasat sa se caleasca un picut...Citeste continuarea

Prajitura cu struguri

Postat de: Gabbo in Prajituri

Se spala si se scurg stuguri, dupa care ii taiem in jumatati pentru a putea sa le extragem samburi. Intr-un vas se pun ouale cu zaharul si se amesteca pana zaharul se topeste, apoi adaugam...Citeste continuarea

Prajitura duo cu visine

Postat de: timea in Prajituri

Inainte de toate spalam visinele si le scoatem samburii. Cu un tel mixam ouale impreuna cu sarea si zaharul. Adaugam untul moale si apoi treptat faina amestecata cu praful de copt si...Citeste continuarea

Prajitura "Ducesa"

Postat de: aalliinnaa07 in Prajituri

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in crema de unt adaugam ouale pe rand, iar la sfarsit punem cacaua impreuna cu faina cernuta....Citeste continuarea

Pufoasa cu cirese

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se spala si se curata ciresele de samburi. Se pun pe un servetel de bucatarie sa se scurga din zeama. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se...Citeste continuarea

Pui in crusta de miere cu susan si...

Postat de: papabundetot in Pui

Am curatat si spalat legumele,dovlecelul l-am taiat in sferturi si apoi in diagonala fiecare sfert,morcovul l-am taiat fasiute subtiri cu curatatorul de legume,usturoiul l-am tocat marunt. Intr-o...Citeste continuarea

Pilaf bulgaresc

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Spalam legumele.Ardeiul il taiem fisii,morcovul il curatam de coaja si il taiem rondele,ceapa o curatam si o tocam marunt. Intr-o tigaie cu ulei punem legumele sa se caleasca.Cind au prins...Citeste continuarea

Prajitura "DEA"

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

BLAT : Albusurile se bat spuma cu apa si praful se sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea.Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final faina, praful de copt si...Citeste continuarea

Placinta cu ricotta

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Mai intai pregatim umplutura... Intr-un castron punem ricotta un pic de sare,doua galbenusuri,stafidele.Le amestecam. Intindem foietajul si deasupra punem crema obtinuta.Presaram zaharul...Citeste continuarea

Paste cu ton

Postat de: Aliii in Ton

Se incinge cuptorul la 190C.Se da apa in clocot intr-o oala si se sareaza.Intre timp,se scurge tonul si se zdrobeste usor.Se curata ceapa verde,se spala si se toaca.Se dau pastele in apa si se...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: kukibella in Prajituri

foile :Se face o coca din faina ,sare şi apa; Se framanta (adaugandu-se faina daca mai trebuie ) pana nu se mai lipeştede maini. Coca se ımparte ın doua şi se fac doua foi(cat mai...Citeste continuarea

Placinta Suprema

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Daca aveti spanac proaspat, se spala si se opareste in apa cu sare, apoi se scurge si se toaca. Daca aveti congelat, se pune la decongelat intr-un strecurator, sa se scurga de apa. Se taie...Citeste continuarea

Placinta ciobanului

Postat de: simona72 in Pui

Cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi mari si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, se adauga ardeiul gras taiat cubulete si se...Citeste continuarea

Prajitura cu tarate de secara si...

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Ouale se freaca cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga uleiul si iaurtul si se omogenizeaza. Se adauga taratele , iar la final visinile. Se pune in tava de chec cu hartie de copt si se...Citeste continuarea

Placinta saseasca cu mirodenii

Postat de: simona72 in Prajituri

Punem laptele la foc intr-o craticioara ca pt gris cu lapte. In cazul meu am ales sa fac placinta saseasca cu mirodenii, iar atunci cind am pus laptele la fiert am adaugat anason stelat, 1 baton...Citeste continuarea

Pulpe de pui la gratar

Postat de: roxana_simona in Pui

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se adauga condimentele.Se lasa la marinat 2 ore in frigider dupa care se pun pe gratar. Se lasa pe ambele parti sa se faca. Se servesc...Citeste continuarea

Prajitura cu Nesquik

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Adaugam uleiul, apoi  Nesquik-ul si omogenizam. Turnam apa fierbinte,...Citeste continuarea

Paste quatro formaggi

Postat de: Bucataras in Paste

Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit). In timp ce s-au fiert pastele am preparat...Citeste continuarea

Piftelute cu sos alb

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Mai intai preparam piftelutele. Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da...Citeste continuarea

Pui umplut cu ficat, kaizer afumat,...

Postat de: merisor67 in Pui

Mai intai pregatim umplutura. Punem ficatul la fiert in putina apa cu sare si lasam sa dea in cateva clocote, apoi il scurgem de apa si il taiem cubulete. Taiem kaizerul felii si il prajim...Citeste continuarea

Paste cu branza si kaizer

Postat de: rocsi_1612 in Paste

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc. Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute. Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca...Citeste continuarea

Prajitura "VALURILE DUNARII "-...

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Blatul: Ouale se freaca cu zaharul pana devin pufoase (10 min), se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza.Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.Jumatate din compozitie se...Citeste continuarea

Prajitura cu gem si foi de cartofi

Postat de: ana77 in Mancaruri de post

- am curatat cartofii, i-am taiat cuburi si i-am fiert, iar dupa ce s-au mai racit i-am pasat - am adaugat in piure faina, margarina la temp camerei frecata cu zaharul si praful de copt - am...Citeste continuarea

Pilaf cu alune in vas zepter

Postat de: bylaura in Mancaruri de post

Reteta si pasii prepararii sunt cat se poate de simpli. O mancarica cat se poate de natural si sanatos gatita. Se incalzeste vasul pana ce acul indicator pleaca din zona galbena. Se pune o...Citeste continuarea

Paste cu creveti

Postat de: iri_love in Fructe de mare

Pentru inceput se curata crevetii, o operatie destul de meticuloasa (am fost musafir in aceea zi, deci nu am participat la curatat ci doar la privit).  Dovleacul se spala si se taie...Citeste continuarea

Pilaf bulgaresc

Postat de: gabrielacuisine in Mancaruri de post

Nu este mare filozofie la prepararea acestui pilaf. Spalam orezul in cateva ape apoi il punem deoparte pana inabusim legumele. Taiem felii ardeiul si morcovul iar ceapa o tocam marunt. Le...Citeste continuarea

Pateu de linte cu migdale si...

Postat de: adnia in Mancaruri de post

Lintea se pune la muiat intr-un castronel cu apa (in asa fel incat apa sa le acopere) pt. cateva ore (eu le-am lasat peste noapte). La fel am procedat si cu migdalele. Dimineata, am constatat...Citeste continuarea

Pesto alla genovese

Postat de: caroline in Pt. paste

Busuiocul se spala cu apa rece si se usuca cu ajutoarul unui servet. Se piseaza bine usturoiul( curatat) cu putina sare. Punem in robotul de bucatarie usturoiul,semintele de...Citeste continuarea

Pandispan cu visine si iaurt

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia, timp de 10 minute pana isi tripleaza volumul. Se adauga pe rand uleiul, mixam bine dupa el, apoi iaurtul, lingura cu lingura, apoi faina si praful de...Citeste continuarea

Papricas cu galuste

Postat de: sufletista in Pui

Carnea de pui se spala si se prajeste in putin ulei pana isi schimba culoarea. Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua de ardei,...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci

Postat de: laura2002 in Penne

Se pun pastele la fiert cu putina sare. Intre timp pregatim sosul 1. Ceapa se spala si se toaca. 2. Smintina se pune intr-o craticioara si se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mare. 3....Citeste continuarea

Prajitura Dr. Oetker

Postat de: mimmi in Prajituri

Mod preparare aluat crocant: Se amesteca faina,praful de copt,zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga untul si se amesteca pana la obtinerea unui aluat omogen. Intindem o foaie cu...Citeste continuarea

Prajitura isteata Dukan

Postat de: mimmi in Prajituri

Branza,indulcitorul si esenta de vanilie se mixeaza. Adaugam galbenusurile,taratele de ovaz,amidonul si laptele si mixam . Separat batem albusurile spuma. Le adaugam peste compozitia de mai sus si...Citeste continuarea

Paste de vara

Postat de: pittbull in Penne

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Cind s-au fiert,se scurg de apa si se lasa la racit. Rosiile se taie in 4 .Mozzarella se taie cuburi mici. Se pun pastele intr-un bol.Se adauga ulei de...Citeste continuarea

Placinta Dobrogeana

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

"Imbracam" tava in unt topit. Odata pregatite ingredientele si tava, incepem prin a unge foile cu unt topit, cate 2-3 foi suprapuse, dupa care intindem frumos pe toata suprafata branzica...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor

Postat de: nadea68 in Pui

Se spala carnea si se pune untr-un recipient rezistent la cuptor. Se adauga 2/3 pahare de apa.Se pun cateva fire de rosmarin ,cimbru,usturoi. Se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la...Citeste continuarea

Perisoare cu sos rosu-reteta la...

Postat de: adnia in Pui

Incepem cu pregatirea perisoarelor: in vasul robotului de bucatarie punem pieptul de pui taiat bucati, ceapa verde, oul, sare, piper si putine condimente uscate (ierburi aromate,...Citeste continuarea

Pandispan cu cirese

Postat de: Dya in Prajituri

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet. Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam...Citeste continuarea

Pandişpan cu vişine

Postat de: Emacristina in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, zahar si mixam pina obtinem o spuma densa. Galbenusurile le mixam cu cele 2 linguri de ulei. Adaugam...Citeste continuarea

Prajitura "Merisor"

Postat de: merisor67 in Prajituri

Ador aluaturile cu iaurt sau smantana, au alta textura decat cele de pandispan! Intr-un bol, batem ouale intregi(dar fara coji, bineanteles), adaugam zaharul apoi uleiul si batem in continuare...Citeste continuarea

Prepelițe pe pat de orez și...

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]