A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Eclere

Postat de: jolygina in Prajituri

 Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt / margarina si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, apa, sarea, zaharul si unt...Citeste continuarea

Ecler cu doua creme

Postat de: Julie in Prajituri

Punem pe foc apa cu uleiul si praful de sare. Cand acestea au dat in fiert se adauga faina in bloc si se amesteca cu mixerul pana aluatul se desprinde de pe peretii vasului. Se da vasul de pe...Citeste continuarea

Enchiladas cu pui, fasole si porumb

Postat de: laylalala in Pui

Incalzeste cuptorul la 200⁰C. Incinge o tigaie, adauga 1 lingura ulei si caleste impreuna ceapa, ardeiul gras, ardeiul iute si 1 catel de usturoi zdrobit timp de 10 minute, pana se inmoaie.Se...Citeste continuarea

Esenta de vanilie facuta in casa

Postat de: Brindusa in Vegan / Raw vegan

Despica pastaile de vanilie in doua. Taie pastaile in jumatati si pune-le in borcan. Pune vodca peste, astfel incat sa le acopere. Astupa bine borcanul si pune-l in camara sau un dulap mai...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: LALY in Dulciuri

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun...Citeste continuarea

Elefantel din orez cu masline

Postat de: epurasha2bb in Mancare copii

Am fiert orezul bine, apoi l-am pasat impreuna cu maslinele si putina sare si unt, un praf de cuisoare. Modelam in forma de elefantel si ornam farfuria cu patrunjel, brocoli, capere si lemongrass Citeste continuarea

Escalop a la Zingara

Postat de: mihaelar63 in Vita

Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste...Citeste continuarea

e vremea"almanahelor"- Salata de...

Postat de: ionix in Salate

  Cartofii se curata de coaja,   pastarnacul si morcovii se curata de coaja, telina se curata de coaja si pieptul se curata de piele. Toate cele enumerate se pun impreuna la fiert...Citeste continuarea

Empanada cu brocoli

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Se fierbe 1 broccoli circa 2 minute, apoi se scurge de apa, si se zrdobeste in bucatele mai mici cu furculita, dar nu prea tare sa nu iasa ca un piure. Cand s-a racit, se amesteca...Citeste continuarea

Estofada (tocanita)-post

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute Se pune ceapa taiat...Citeste continuarea

Escalop cu sos de rosii

Postat de: miha in Vita

Carnea se taie felii, apoi se bate cu ciocanul ca pentru snitele. Faina o amestecam cu sare, piper si boia de ardei. Prin acest amestec tavalim bucatile de carne, pe care le prajim pe ambele...Citeste continuarea

ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

Postat de: bitza in Porc

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: pusikmea in Prajituri

Le pui toate la fiert intr-o tigaie sau ceaun si cand incepe sa fiarba torni dintr-o data FAINA 2 CANI JUMATE amestecand bine pana se omogenizeaza bine apoi dai la rece Lasi sa se raceasca...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: nadina73 in Prajituri

Se pun apa ,uleiul si sarea si cand fierbe se ia de pe foc si se pune faina ,dupa care se pun ouale numai cate unu si se amesteca foarte repede pana se incorporeaza toate ouale si se va desprinde...Citeste continuarea

Eclere cu ciocolata

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca se toarna toata faina o data si se amesteca repede si bine pana se formeaza o coca...Citeste continuarea

Espanadillas cu umplutura de...

Postat de: adnas54 in Aperitive / Garnituri

Am ales piciorusele de la ciuperci, nu numai ca ne mai raman de la ciupercile umplute, ci pentru textura lor. Se toaca marunt si se distuie in unt si ulei de masline pana dispare tot lichidul....Citeste continuarea

Embotido

Postat de: ophelia43 in Mancaruri cu carne

se amesteca carnea porc + carnea de vaca, se adauga ceapa piperul rosu piper ardei +conserva carne porc cuburi,  stafide  lapte praf, si sos marinat + oua taiate si pesmet Se...Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de: Oana in Vita

Carnea de vitel se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza, eu am presarat si cimbru uscat. Faina se pune pe o farfurie si se tavalesc snitelele pe ambele...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad...Citeste continuarea

Empanadillas cu nuci si miere

Postat de: sandytza in Dulciuri

Nuca macinata se amesteca cu mierea.   Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata . Se indoaie si se preaseaza marginile cu o...Citeste continuarea

Eggplant Parmigiano

Postat de: Anamaria7 in Paste

Rosiile se decojesc si se taie cubulete mici. Usturoiul taiat feliute subtiri se pune intr-o cratita cu fund gros peste uleiul incins la foc mic. Cand s-a muiat si a capatat o nuanta aurie, se...Citeste continuarea

Eclere cu vanilie

Postat de: sandytza in Dulciuri

Se prepara mai intai cojile. Se pune uleiul, apa si un pic de sare la fiert. Cand a inceput sa fiarba se adauga faina toata odata sa nu se faca cocolosi. Se amesteca bine , apoi se lasa la racit...Citeste continuarea

Ensaimadas cu ciocolata

Postat de: miha in Dulciuri

Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste...Citeste continuarea

Ecler Lebada cu vanilie

Postat de: leoflori in Prajituri

  Pentru coji : amestecam faina+sare+zahar . Intr-un vas pe foc punem untul +apa pana fierb. Dam deoparte si turnam toata faina amestecand puternic. Punem iar pe...Citeste continuarea

Eclere de casa, reteta celui mai...

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

Iata cum se prepara Eclere de casa, reteta celui mai delicios desert de casa Se pun apa cu uleiul si cu sarea pe foc (flacara mica), iar cand incepe sa clocoteasca se pune faina amestecand...Citeste continuarea

Eclere

Postat de: miha in Dulciuri

Punem apa la fiert impreuna cu unt/margarina si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata o data si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas. Lasam un pic sa se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]