A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cus cus cu legume caramelizate

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Se curata legumele se taie cubulete si se aseaza intr-o tava intr-un singur strat. se stropesc cu ulei de masline si sirop de artar se pune praful de turmeric, sarea si piperul si se coc pentru 30...Citeste continuarea

Crispy Strips Picante

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Faina se amesteca cu 2 lingurite de chilli si se pune pe o farfurie. Fulgii de porumb se pun si ei pe o alta farfurie. Intr-un castron batem cele...Citeste continuarea

Chec de ciocolata glazurat

Postat de: timea in Prajituri

Mai intai punem pe foc intr-un vas laptele si ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana in momentul in care laptele incepe sa fiarba. Luam de pe foc si amestecam pana se topeste ciocolata. Lasam...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se curata dovleceii, se taie pe lungime si  se scot samburii.Dam pe razatoarea cu gauri mari, pulpa dovleceilor. Curatam ceapa si o taiem felii oblice, rosia o taiem cubulete, la fel...Citeste continuarea

Coconut Pear Cupcakes

Postat de: Poliana in Prajituri

Untul moale se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema, apoi se adauga ouale pe rand mixand bine dupa fiecare. Separat amestecam faina cu nuca de cocos, sarea si praful de copt ajutandu-ne de un...Citeste continuarea

Crochete de pui si cartofi cu cascaval

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii cu tot cu coaja,apoi ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Carnea de pui o tocam marunt si o punem intr-un vas cu cartofii rasi,parmezanul ras,2 galbenusuri si...Citeste continuarea

Compot de prune

Postat de: gurita_ta2005 in Sirop / Compot

Spalam bine prunele si le rupem codita. Intr-o oala mare punem 5 borcane de apa impreuna cu zaharul si zeama de lamaie. La un borcan de apa se pun 4 linguri de zahar. Dupa ce a dat un clocot...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu galuste

Postat de: Zamfira in Ciorbe

Spalam, curatam legumele si le taiem marunt(ceapa ramane intreaga). Punem apa la fiert si cand da in clocot, adaugam legumele, frunzele intregi de telina si sare. Cand legumele au fiert adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din carne de...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Am trecut carnea prin masina de tocat, am trecut si 2 cepe si le-am amestecat. Am asezonat cu putin cimbru, sare si piper si am lasat la odihnit pana am fiert zarzavatul. Am pus o oala cu apa...Citeste continuarea

Creier de porc pane

Postat de: RoXx in Porc

Creierul se spala bine. Intr-o oala se pune apa cu sare si se lasa creierul la fiert timp de 10 minute din momentul in care fierbe apa. Daca se formeaza spuma , se indeparteaza cu o spumiera....Citeste continuarea

Chiftele cu sos de rosii

Postat de: postavaru in Mancaruri cu carne

Pentru inceput pregatim chiftelele. Inmuiem felia de paine in putin lapte iar cartoful il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam carnea tocata cu oul, cartoful ras si painea...Citeste continuarea

Conopida pane cu sos de branza

Postat de: Toamna07 in Mancaruri de legume

Mod de preparare conopida pane: Se desface o conopida in buchetele mici.Se spala,se fierbe in apa clocotita cu sare si se lasa la scurs. Separam ouale pentru pane.Amestecam cu o lingura de...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Mimi_miss_u in Ciorbe

Se toaca ceapa, morcovul, telina si se pun la calit in putin ulei. Adaugam apa pana acoperim legumele. Punem carnea peste si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam ardeiul gras tocat cubulete...Citeste continuarea

Cotlete de porc cu praz

Postat de: panacris in Porc

Ceapa, prazul si morcovii se curata, se toaca marunt, apoi se calesc, cca. 5 minute, la foc mediu, neacoperit in putin ulei si apa. Intre timp, cotletele se asezoneaza de mirodenii si se prajesc...Citeste continuarea

Corabioare cu piept de pui si...

Postat de: medioto59 in Pui

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Peste fiecare bucata de file asezam cate o felie subtire de slaninuta afumata, apoi rulam si prindem in scobitori. Ardeiul...Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de: Maria68 in Prajituri

Se unge si se tapeteaza o forma de tarta ( 2o cm ) . Caisele se taie pe jumatate si se scot samburii. Amestecam faina cu sarea, adaugam o cana de lapte si mixam  pana se omogenizeaza, apoi...Citeste continuarea

Compot de piersici

Postat de: lilik in Sirop / Compot

Prima data punem pe foc apa cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote,pana se topeste zaharul,apoi lasam sa se raceasca complet.Eu cu 2 litri apa si 600 gr zahar am facut 7 borcane de 600 gr....Citeste continuarea

Creamy chicken&bacon rolls

Postat de: AndreeaLipo in Pui

Am filetat pieptul de pui( din fiecare bucata ies cam 2-3 fileuri).  Baconul afumat l-am cumparat gata feliat! Ardeiul rosu l-am taiat pe jumate si apoi "betisoare". Pe...Citeste continuarea

Cartofi copti acordeon

Postat de: corina241 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja,bine spalati in apa rece se cresteaza din loc in loc de-a lungul cartofului crestand cu grija pana aproape de parte de jos a cartofului. Forma fiind data,de ung cu...Citeste continuarea

Copanele de pui cu miere la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Se cresteaza copanelele de pui ,se clatesc in apa rece,si se pun la marinat timp de 1 ora in ulei de masline,vin rosu si adaugam condimente(condiment pentru paella,piper alb,sare,ierburi...Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi si marar

Postat de: Zamfira in Mancaruri de post

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si-i taiem bucatele. Amestecam uleiul cu usturoiul pisat si o turnam peste cartofii asezati intr-o tava. Dam totul la cuptor pentru 15 minute. Tocam mararul...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: Zamfira in Mancaruri cu carne

Amestecam carnea tocata cu ceapa, usturoiul si patrunjelul verde tocate marunt, 1-2 oua, pesmet, sare si piper dupa gust. Formam chiftelutele (plate), le dam prin pesmet si le prajim in ulei pe...Citeste continuarea

Ciorba de somn

Postat de: corina241 in Ciorbe

Pestele se portioneaza in bucati potrivite,apoi se spala cu apa rece,se lasa la scurs si se presara un praf de sare. In aproximativ 2 l de apa se pune la fiert zarzavatul taiat marunt,cu un...Citeste continuarea

Chiftelute de porc cu salata de...

Postat de: iri_love in Porc

pentru inceput pregatim chiftelutele amestecand ingrendientele si formam chiftelute pe care le prajim in ulei  incins pe ambele parti.   chiftelutele gata prajite le scoatem pe o...Citeste continuarea

Cannelloni din sunca presata

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare...Citeste continuarea

Ciorba de pui

Postat de: ioana_malia in Ciorbe

Punem spinarile la fiert 15 minute, adunam  spuma formata  dupa care aruncam radacinoasele in apa si lasam sa fiarba inca 5 minute apoi adaugam ceapa, ardeiul si cartoful (20 min) ....Citeste continuarea

Chec cu piersici

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Cel mai simplu si rezultat garantat: 1.Batem bine albusurile cu un strop de zeama de lamaie si cele 4 sau 5 linguri de zahar adaugat in ploaie pana se face o compozitie ca de bezea foarte...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: adela1981 in Dulciuri

Dupa cum spuneam este foarte usor de facut si incepem prin a mixa untul moale cu zaharul. Adaugam pe rand cate un ou, mixand dupa fiecare. Apoi turnam laptele si amestecam usor si  adaugam...Citeste continuarea

Chifle cu branza

Postat de: alexa_elena in Piine

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata...Citeste continuarea

Coronite la cuptor

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pentru ca ai mei copii sunt vegetarieni convinsi, am facut una pentru ei si una pentru noi, cei necertati cu carnea. Asadar, aluatul se prepara din ingredientele enumerate mai sus. Ajunge...Citeste continuarea

Ciuperci in straturi

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja pentru 20 de minute. Cand sunt fierti ii luam de pe aragaz, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece apoi ii lasam sa se racoreasca,...Citeste continuarea

Calamari prajiti (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Peste

Spalati foarte bine calamarii si amestecatii cu patrinjelul tocat. Aveti gjija cand cumparati calamari. Acestia au un miros secific fructelor de mare dar fara a fi puternic, trebuie sa aiba...Citeste continuarea

Corabioare de vinete

Postat de: Mirela_Tilvescu in Mancaruri de legume

Se taie vinetele pe jumatate si se scoate miezul cu o lingura.Intr-o cratita se prajeste pieptul de pui taiat cubulete ,dupa care se scoate pe o farfurie si se da deoparte.Se caleste...Citeste continuarea

Clatite cu ricotta si mere

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Dulciuri

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti lamaia si adaugati merele in zeama de la lamaie, lasati putin deoparte pentru ca intre timp aveti...Citeste continuarea

Copanele in crusta de iaurt

Postat de: rhapsody in Pui

1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si  stergem cu un prosop de hartie. 2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp...Citeste continuarea

Compot de struguri

Postat de: lilik in Sirop / Compot

Spalam strugurii,ii lasam sa scurga apa si desfacem boabele de pe ciorchine. Punem in borcane(spalate si sterilizate) boabe de struguri  (circa trei sferturi de borcan),apoi punem...Citeste continuarea

Creveti a la Stroganov

Postat de: panacris in Fructe de mare

Crevetii se prajesc in unt cca. 5 minute, apoi se scot si se pastreaza la cald. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt, apoi se adauga in untul ramas impreuna cu ciupercile feliate,...Citeste continuarea

Cremwursti in bacon si aluat de...

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cremwurstii se invelesc in bacon si apoi se taie in 4 bucati fiecare. Aluatul de foietaj se portioneaza in dreptunghiuri ca sa ramana o portiune din cremwursti in afara. Se pun in tava pe care se...Citeste continuarea

Cheesecake "Sunshine"

Postat de: Mimi_miss_u in Prajituri

Zdrobim biscuitii cu mana intr-un bol, rezultatul sa fie ca un nisip mai grunjos. Adaugam untul topit peste biscuitii zdrobiti si amestecam pana cand compozitia pare ca se poate aseza in forma...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii condimentat

Postat de: RuxyRux in Bulion

Cum se face sucul de rosii . Rosiile le-am spalat si le-am pus la blender( cu tot cu coaja), avem nevoie de un blender bun puternic care transforma rosiile intr-o pasta fina. Am pus totul in 3...Citeste continuarea

Conopida gratinata

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare 15 minute. Se scurge de apa. Se bat ouale cu smantana, laptele si o parte din marar. Se unge un vas cu unt si se pune...Citeste continuarea

Castraveti in otet

Postat de: gurita_ta2005 in Muraturi

Se clatesc castravetii sub jet de apa rece. Pe fundul borcanului se pun 2-3 foi de dafin, se aseaza castravetii, punem rondele de ceapa si morcov, adaugam boabe de mustar si piper, deasupra punem...Citeste continuarea

Ceapa conservata in otet de vin alb

Postat de: Sim0naWorld in Conserve

Am pus cca 2 litri apa la fier, lasand-o sa clocoteasca, apoi am pus ceapa cu tot cu foi si am lasat-o cca 1 minut sa se opareasca. Am rasturnat cu totul intr-o strecuratoare, si am lasat-o sa se...Citeste continuarea

Cartofi cu cimbru

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curăță de coajă, se spală și se feliază. Se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru doar 10 minute ( nu vrem să fiarbă de tot). Se scurg de apă și se lasă...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu zdrente

Postat de: kukibella in Ciorbe

Zarzavaturile se spala, curata şi se taie dupa preferinta;se calesc ın ulei ptr.cateva minute;se adauga sare dupa gust Se adauga apa fierbinte şi se lasa la fiert Roşiile se oparesc se...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu rosii cherry

Postat de: alina_paula in Ciorbe

Se pun bucatele de carne la fiert in apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga legumele tocate si cand acestea au devenit moi se pun si cartofii taiati cubulete. Si dupa 5 minute rosiile. Cand rosiile...Citeste continuarea

Cascaval pane cu piure de cartofi

Postat de: alina_paula in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare  .Cand intra furculita usor in ei, se scurg de apa si  se paseaza, adaugandu-se untul si laptele. Cascavalul se...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnita

Postat de: Trombotik in Porc

Se pune uleiul la incins in care se picura putina apa. Cand este incins se adauga carnea de porc tocata cubulete potrivite si se amesteca. Dupa cateva minute in care se inabuse carnea, se adauga...Citeste continuarea

Cotlet de vita la tava

Postat de: Ela68 in Vita

Se spala carnea, apoi se sterge cu servete de bucatarie. Se ung cotletele cu ulei si se presara sare, piper si cimbru Alta metoda pentru a obtine o carne frageda, inafara de...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu prune

Postat de: angyb in Prajituri

Batem albusurile spuma dupa care adaugam zaharul ,cand devine o bezea adaugam faina alba si drojdia amestecand de sus in jos cu o lingura de lemn. 2/3 din compozitia obtinuta se toarna intr-o tava...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]