A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute glazurate din carne de...

Postat de: simona72 in Vita

Carnea fiarta de vitel, se taie bucati se toaca sau se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie. Se adauga untul, sare si piper si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca tot cu ajutorul...Citeste continuarea

Chiftelute la multicooker

Postat de: merisor67 in Mancare copii

Curatam legumele si le spalam bine, iar carnea tocata o asezonam cu condimentele si sarea. Trecem prin masina de tocat ceapa si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata. Apoi trecem prin...Citeste continuarea

Ceai de goji

Postat de: carla27carla in Bauturi

Se pune apa la fiert.Intr-o cana se pun fructele de goji,plicul de ceai si ghimbir.Se toarna apa fierbinte peste si se lasa la infuzat 10 minute.Se bea rece,dupa ce ai scos plicul de ceai...Citeste continuarea

Chec chef

Postat de: Dienutzatrendy in Prajituri

Am batut ouale spuma albusuri ,am adaugat zaharul treptat,faina,zahar vanilat,galbenusurile amestecate cu uleiul,praful de copt. Am amestecat toate ingredientele ,apoi le-am turnat in tava de...Citeste continuarea

Cartofi noi cu pui la cuptor

Postat de: andreea91 in Pui

Am curatat  cartofii de  coaja , i-am spalat ,i-am taiat in 4 si i-am adaugat in tava de cuptor. Am spalat carnea. am taiat pulpele si le-am adaugat langa cartofi. Am taiat mararul...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu piept de porc

Postat de: Larra in Ciorbe

Taiem varza si morcovii marunt Tocam rosia in cubulete mici Calim carnea max 7 minute  Dupa care adaugam morcovul Mai calim inca 5 minute  Dupa care adaugam rosia si varza...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu caciotta si...

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Mai intai curatam cartofii de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi.Ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand cartofii au fiert ii scurgem de apa si imediat ii trecem sub un jet de apa rece....Citeste continuarea

Ciorba de lapte bătut

Postat de: ramona_manoliu in Ciorbe

Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se...Citeste continuarea

Cafelina

Postat de: dantes in Prajituri

Pentru blat Se bate albusul spuma, se adauga zaharul treptat apoi adaugam pe rand galbenusurile, nuca macinata si la urma faina si amoniacul amestecand incet. Se tapeteaza o tava cu hartie de...Citeste continuarea

Chec zebra cu cacao

Postat de: Lorelei_M in Prajituri

 Se separa albusurile de galbenusuri foarte bine. Se bat ( mixeaza ) albusurile + zaharul spuma tare. Se procedeaza astfel: batem albusurile cu un praf mic de sare si cand s-au facut spuma...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: cristeena20 in Supe/Ciorbe

Curatam legumele; morcovii ii razuim pe razatoarea mare ; ceapa o tocam fin; ardeiul il taiem fasii mici si subtiri (sa aiba forma ca si morcovii); cartofii ii razuim pe razatoarea mare; VArza se...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu cascaval

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Cartofii : Ii clatim in jet de apa rece , curatam de coaja , taiem fiecare in 8 , pregatim o cratita , adaugam cartofii , un varf lg sare , apa cat sa ii acopere si dam la fiert pana acestia...Citeste continuarea

Cartofi noi cu aripioare de pui la...

Postat de: Julie_Snow in Pui

Se curata cartofii,se spala, se taie in bucati mari (sau se lasa intregi daca sunt mici) si se amesteca bine cu sare, piper , 3 linguri ulei de masline , putin rozmarin si apoi se aseaza in vasul...Citeste continuarea

Ciorba de conopida

Postat de: dantes in Supe/Ciorbe

Se pun la fiert aripile de pui si se lasa sa fiarba pe jumatate,se taie legumele marunt,conopida se rupe in buchetele mici si se adauga la fiert impreuna cu concentratul de pui. Cand conopida...Citeste continuarea

Chec cu unt de arahide

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim 1 tava de chec sau alta forma Incalzim cuptorul la 180  grade Ouale le batem intr-un castron impreuna cu zaharulsi un pic de sare  pana cand se face o crema alba si nu se...Citeste continuarea

Ciuperci cu Cabanosi la Cuptor

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

Curatam ciupercile apoi le spalam si le tocam, la fel tocam si ceapa verde, mararul, rosiile. Taiem cabanosii iar brinza o afarmam cu furculita, intr-un vas batem ouale ca pt. omleta adaugam...Citeste continuarea

Cod prajit

Postat de: cristinutanicolita in Peste

Pestele se curata,se portioneaza si se spala. Malaiul se amesteca cu sarea si piperul. Se trece pestele prin malai si se prajeste in ulei. Citeste continuarea

Clatite cu gem

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol batem ouale intregi cu un tel, impreuna cu praful de sare si zaharul. Adaugam apoi treptat faina amestecata cu praful de copt,  alternand cu laptele. Incorporam la final...Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar

Postat de: pity19 in Porc

Pregatim feliutele de ceafa , batem bine cu ciocanul de snitel , condimentam cu vegeta , piper , oregano fiecare bucata ; Ungem gratarul bine cu slanina ; Cand gratarul este incins punem...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la tigaie

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata  de codite si se spala . Se sareaza . Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde . Se aseaza in fiecare ciupercuta  cas, verdeata, ardei si carnat ....Citeste continuarea

Crumble de mere

Postat de: comanligia in Prajituri

Se spala si se curata merele de coaja,seminte si cotoare,apoi se taie cubulete intr-un bol de yena uns cu putin unt (sau alt vas de copt)in care se face crumble. In alt vas se pun toate...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu salam si ou la...

Postat de: MaryanYma in Mancaruri cu carne

- Se prajesc cartofii si salamul (putin sa se topeasca grasimea) - Intr-un vas de aproximativ 15cm/30cm (1.5 litri) se pune primul strat de cartofi, pe urma se pune salamul, ceapa si...Citeste continuarea

Curry risotto cu pui

Postat de: cristeena20 in Pui

- Prima data pregatim puiul  curry. Portionam carnea. Intr-o cratita punem ceapa tocata la calit cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam pasta de legume si apoi adaugam usturoiul...Citeste continuarea

Ciorba de varza noua cu bacon afumat

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele . Taiati morcovul si ardeiul rosu gras cubulete . Taiati ardeiul iute si ceapa verde rondele. Feliati baconul afumat . Puneti aceste ingrediente la fiert...Citeste continuarea

Cartofi noi cu bacon

Postat de: Bunica in Mancaruri de legume

Cartofii se curata,spala si se pun in wook peste uleiul incins. Dupa 3-4 minute ridicam capacul si adaugam 50 ml. apa calda. Repetam operatia de 2-3 ori pana se fac cartofii. Adaugam...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: gaby_d in Pui

Pregatesti aparatul Philips Multicooker setand functia Fry. Pui ulei, lasi 2 minute, apoi pui bucatile de carne. Lasi 10 minute sa se rumeneasca usor pe toate partile, apoi adaugi ceapa...Citeste continuarea

Ciorba de legume la Multicooker

Postat de: gaby_d in Ciorbe

Pregateste toate legumele. Sa fie toate spalate, curatate. Cartofii, ardeiul, ceapa - tocate cubulete, varza taiata fideluta, morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, dovlecelul taiat...Citeste continuarea

Clatite picante

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Din compozitia de clatite facem 4 clatite putin mai groase. Pasta de ardei rosu punem la fiert 6-8 minute(daca sunt prospeti tocati prin masina, lasam sa fiarba cca 30 minute) si condimentam cu...Citeste continuarea

Ciorba de naut cu hrisca

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Punem se seara nautul in apa la hidratat. A doua zi scurgem apa de pe natut, il clatim in doua trei ape sa indepartam cojile. Curatam morcovul si ardeiul, le spalam. Taiem morcovul...Citeste continuarea

Coaste de vita dulci-picante

Postat de: mihaelar63 in Vita

Ceapa se curata, se spala si se taie felii mai groase . Caciulia de usturoi se curata de mustati si primul strat de foi, se spala si se taie in doua . Se pune la fiert in bere+apa ,...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de mure

Postat de: ionicaw in Dulciuri

Cernem faina, o punem in castron, adaugam cele 2 oua, lingura de zahar, sarea, coaja rasa de la cele doua portocale, amestecam cu lingura de lemn, turnam laptele incet pina la omogenizarea aluatului Citeste continuarea

Cheesecake la rece

Postat de: pushaa in Prajituri

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu ulei si un praf de sare. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta

Postat de: lacralacry in Ciorbe

Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu.  In timp ce fierbe,  carnea se...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana si cascaval la...

Postat de: JulyCris in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii,ii spalam si-i taiem cuburi. Ii fierbem in apa cu delikat. Dupa ce s-au fiert,ii scurgem bine de apa. Intr-un vas Jena,uns cu unt punem cartofii. Umplutura o pregatim astfel:...Citeste continuarea

Clatite cu sirop de fragi

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ouale,sarea,zaharul si faina se omogenizeaza,se adauga uleiul si la final laptele,ca sa subtiem aluatul de clatite. Incingem tigaia de clatite si apoi cu polonicul turnam compozitia in...Citeste continuarea

Clatite cu urda

Postat de: amalia01 in Mancare copii

Pentru clatite: - oul se bate bine cu telul ,impreuna cu sarea si zaharul; - se adauga treptat apa minerala,amestecand incontinuu; - se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu...Citeste continuarea

Cozonac cu branza de vaci - Reteta...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Cum se prepara Cozonac cu branza de vaci - Reteta traditionala imbogatita cu branza Pentru aluat:  Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina,...Citeste continuarea

Chec alb-negru

Postat de: oana1993 in Dulciuri

In albus adaugati sarea,bateti albusul spuma,adaugati zaharul. Dupa ce devine ca o spuma pentru bezea,adaugati uleiul ,adaugati faina si praful de copt,amestecati usor,dupa care impartiti...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi de post

Postat de: delia64 in Mancaruri de post

Se pun 4 litri de apa la fiert, intre timp curatam morcovii , ceapa , telina si cartofii. Cand da apa in clocot adaugam ceapa  , telina si morcovii si lasam la fiert 20 minute. Spalam...Citeste continuarea

Chec zebra pufos

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Separam albusurile de galbenusuri. Nu uitati sa fie ouale la temperatura camerue, sa se bata bine albusul. Albusurile le batem spuma intr-un vas cu putina sare si cand s-a intarit adaugam...Citeste continuarea

Ciorba din maruntaie de pui cu orez...

Postat de: babi5 in Ciorbe

Maruntaiele de pui se  taie marunt apoi se spala bine . Zarzavarul ,ceapa si ardeiul  se curata se spala apoi se toaca  marunt ,orezul se spala bine apoi il lasam in apa  pina...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui...

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce...Citeste continuarea

Crostata cu mere si nuci ( de post)

Postat de: aliliana in Prajituri

Foaia: margarina se framanta cu faina, sare si zahar, zahar vanilat. La final se adauga apa, se omogenizeaza bine si se da la rece. Merele se curata de cotoare si se toaca cuburi. Nucile se...Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar trasi la tigaie

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem de coaja fie cu dosul unui burete de vase nou ori cu un cutitas. Ii spalam, ii punem intr-o oala cu apa, un praf de sare la fiert pentru 10-15...Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar la ceaun

Postat de: farfuriavesela in Mancaruri de post

spalam bine cartofii noi si ii curatam cu un burete de sarma de bucatarie punem pe aragaz un ceaun (sau un alt vas) cu uleiul la incins punem cartofii taiati cuburi mari in ulei si ii prajim...Citeste continuarea

Chiftele cu sos de rosii

Postat de: dantes in Porc

Pentru chiftele tocam carnea impreuna cu usturoiul si feliile de paine inmuiate in apa sau lapte si scurse bine,aceasta compozitie o amestecam bine cu doua oua crude si condimentam dupa gust cu...Citeste continuarea

Ceafa de porc su sos de ceapa...

Postat de: postavaru in Porc

Condimentam carnea cu sare, piper si boia. Ungem o tava cu ulei de masline apoi adaugam feliile de carne, frunzele de dafin, usturoiul taiat marunt si 1/2 cescuta de apa. Dam tava la cuptor, la...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor în sos de vin

Postat de: simonacallas in Porc

Cartofii spălaţi bine şi curăţaţi de coajă se pun în tavă, se stropesc cu uleiul şi se amestecă să fie toţi unşi cu ulei. Se adaugă sarea, piperul, kaizerul tăiat în...Citeste continuarea

Clatite cu crema de alune

Postat de: RoXx in Dulciuri

Se amesteca bine cu mixerul ouale si zaharul. Se adauga esentele ,bicarbonatul, laptele si apa minerala. Treptat se incorporeaza si faina. Aluatul obtinut,se lasa la "odihnit" 30 de...Citeste continuarea

Cus-cus cu prepelite in glazura de...

Postat de: Anastasia in Mancaruri cu carne

Prepelitele se spala bine, se curata de resturile de pene si se taie pe sira spinarii, inlaturand-o. Sucul de rodie se fierbe cu zaharul si cu 3 catei de usturoi, pana devine gros ca un sirop....Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]