Cartofi cu pesmet la cuptor

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2009 | 11536 vizualizari

 

Iata un mod rapid si sanatos de preparare pentru o garnitura delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi  mari
  • o mana de pesmet
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pesmet la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari si groase. Pesmetul se amesteca cu boia, usturoi granulat si sare, iar cartofii se tavalesc pe rand prin acest amestec. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. Se intorc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]