Orezul

Postat de miha in Alimente pe 14 Oct 2011 | 5421 vizualizari

Comentarii (6)

14.10.2011, 20:35

14.10.2011, 21:23

Lau

Lau
14.10.2011, 21:29

felicitari pentru articol

14.10.2011, 21:34

14.10.2011, 21:37

la basmatti proportia este de 1:2,o cana de orez doua de apa si nu necesita timp mare de fierbere max 20 minute,se spala sub jet de apa pt ca are mult amidon.daca se doreste un timp mai scurt de fierbere se lasa in apa fierbinte inainte de fierberea propriuzisa aaa si mai este yasmin tot cu bobul lung apropiat de basmati cu aceeasi proportie de 1:2 si cu foarte putin amidon timp de fierbere max 15 minute,atat la yasmin cat si la basmati dupa fierebere se lasa cu capacul deasupra inca 10 minute....

14.10.2011, 21:39

multa informatie Miha
o sa vin sa citesc pe rand,sa nu se umple hardul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]