Postat de Sylvia in Tehnici pe 4 Apr 2011 | 10111 vizualizari
Interesant cursul pe care il faci tu. Ai descris cateva lucruri atat de simple si care par atat de usor de facut si mi-ai trezit curiozitatea, asa ca am sa te intreb daca este un curs profesional sau este un curs pentru cei care vor sa-si imbunatateasca experientele culinare. Oricum ar fi, eu te felicit si astept o continuare.
sint convinsa ca e interesant abia astept retetele

Carmen nu a fost un curs pentru profesionisti ci pentru pasionati de bucatarie. Se desfasura intr-o bucatarie profi' cu 4 pupitre de munca, fiecare dotat cu ustensile necesare, plan de munca, aragaz si plita electrica, chiuveta si toate vesela necesara.
Aziz promit sa vin cu retete pregatite acolo 
Ma bucur pentru tine draga Sylvia, sant convinsa ca sant multe lucruri utile de invatat
ce nu as da sa pot participa si eu la asa ceva
tare mult mi-ar placea
dar pana atunci, asteptam sa ne impartasesti tu mici,mari secrete, utile pentru reusita unui preparat bun si sanatos

felicitari draga mea...niste lucruri foarte bune ai invatat...multumim ca ni le-ai impartasit si noua

super!!!!si mie mi-ar placea sa fac un asemenea curs, nimanui nu i-ar strica, mai ales sa invatam sa mancam mai sanatos, asteptam retele

Multumesc de aprecieri,
la toata lumea
felcicitari
este bine sa stim sa gatim sanatos
