Andivele

Postat de Oana in Legume pe 26 Ian 2009, 14:55

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Andivele

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm.

Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul.

Merg de minune cu dressinguri de mustar, sosuri reci cu verdeturi iar frunzele lunguiete pot servi ca linguri comestibile :)

Pentru a atenua gustul amarui al andivei, se tine andiva intreaga 5 minute in apa calduta.

Comentarii (1)

12.02.2011, 20:27

n-am incercat andive

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]