Vegeta 100% naturala

de Criss in Conserve, 24 Sep 2015 | 9941 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

24.09.2015, 18:32

Adele 1

24.09.2015, 18:40

delia64 1

24.09.2015, 18:46

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 18:46

Andra_Constantinescu 1

24.09.2015, 18:51

Super!

Constelatialeu 1

24.09.2015, 18:53

Merisor 1

24.09.2015, 19:19

Super!

Ina 1

24.09.2015, 20:00

Bravo! Foarte bine arata si se vede ca uscarea s-a facut corect, culoarea e vie, nu s-au maronit

Valclaudia 1

24.09.2015, 20:07

nota zece cu felicitari!!

Corinuta 1

24.09.2015, 20:22

minunata!

Criss 1

24.09.2015, 20:40

Multumesc mult . A fost ceva de munca, mai mult din cauza lipsei spatiului, altfel ar merge destul de repede.

Gicuta 1

24.09.2015, 20:50

Suuuuper!

diaconta 1

24.09.2015, 21:27

Tot zic ca fac dar nu am timp de ea

CameliaR 1

24.09.2015, 21:34

Fain tare

Catalina L 1

24.09.2015, 21:47

asta da vegeta...vreau si eu

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:20

Felicitari pentru perseverenta si rabdare

Raluca57 1

25.09.2015, 07:38

Excelent!

-Licurici- 1

25.09.2015, 07:53

Super!!!!

Rocsi 1

25.09.2015, 10:49

Bravo Criss. Si eu am zis ca fac, dar mi se pare prea migalos si mereu renunt

- Andreea - 1

25.09.2015, 14:16

Criss 1

25.09.2015, 15:53

Multumesc dragelor.

shukly 1

17.08.2016, 12:15

Interesant, dar prea mult de munca. Legumele respective se gasesc proaspete tot timpul anului, nu are rost atata munca. Plus depozitarea ei. In vegeta din comert exista si alte ingrediente care ii dau gustul, chiar daca nu toate sunt naturale.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului