Tortilla cu ciuperci si masline

de articook in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2010 | 11111 vizualizari

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

08.07.2010, 15:21

Ce frumoase sunt,si cred ca si tare bune.

lia maria 1

08.07.2010, 16:16

cred ca sunt grozave

Miha 1

08.07.2010, 16:41

Dika, faina de care zici tu n-o fi amidon?

gaby_duceag 1

08.07.2010, 17:14

ce fain arata!

articook 1

08.07.2010, 18:09

Miha, nu prea cred ca e amidon.... am gasit pe net despre faina de porumb din care se face tortilla si sunt boabe de porumb care se lasa la uscat, dupa care se spala si se usuca, iar in final se macina foarte fin si astfel rezulta faina respectiva.. in engleza se numeste Masa Cornflour

articook 1

08.07.2010, 18:11

merci... da sunt grozave! abia astept sa le mai fac

ana 1

08.07.2010, 19:07

Mai am gasit si eu odata o reteta de tortila in care se punea faina de porumb ,si nu am stat mult pe ganduri pana am incercat-o ,numai ca am pus malai ,a iesit bunuta dar crantanea Si acum ca citesc imi dau seama ca faina e faina ,malaiul e malai.O sa incerc varianta cu rasnita cand o sa le mai pregatesc.

Rocsi 1

08.07.2010, 22:55

iami iami

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi