Tort cu crema de ciocolata si rom

de Angelina_Elena in Torturi, 1 Iun 2014 | 15443 vizualizari

COMENTARII (58)

Lia_ 1

03.06.2014, 07:02

grozav

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Laura

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Elucu

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 00:38

Lia

aia 1

04.06.2014, 21:26

nu va suparati dar e ceva gresit cu reteta: la blaturi spuneti sa se adauge laptele si uleiul dar in lista de ingrediente pentru foi nu e nici lapte nici ulei!

Angelina_Elena 1

04.06.2014, 21:45

Imi cer scuze! Imediat o sa modifice Bucataras...trebuie 10 linguri de ulei, faina cat cuprinde (cca. 600-700 g) si apa se poate inlocui cu lapte!

xana 1

07.06.2014, 00:07

Super

Rahela Velicu 1

23.10.2017, 21:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Lapte de pasare"