Tort camasa pentru iubirea mea :)

de Anastasia in Torturi, 5 Mar 2010 | 10033 vizualizari

COMENTARII (14)

ionix 1

05.03.2010, 17:13

greu de facut dar cred c-a meritat iubirea ta

ela 1

05.03.2010, 17:17

preferatul meeeeuuu

Anastasia 1

05.03.2010, 17:33

da a fost greu mai ales pentru mine ca e prima mea lucrare cu pasta de zahar eram incepatoare , dar a meritat efortul, a fost foarte mandru de cadou
Ela draga, vezi ca l-am postat speshel for you

ela 1

05.03.2010, 17:48

ma gandeam eusunt sigura ca place tuturor

ionix 1

05.03.2010, 18:24

vreau sa incerc si eu ceva de genul de ziua fratelui meu vreau sa-i fac o minge stelista sper sa-mi iasa care e mai gustoasa si mai usor de facut, pasta de zahar sau cea de lapte praf?

Rocsi 1

05.03.2010, 19:13

doamne ce frumos dar ce greu de facut....

Anastasia 1

05.03.2010, 20:17

ionix, eu o prefer la gust pe cea de lapte praf, e mai putin gretoasa ca nu e atat de dulce , dar cea de zahar se lucreaza mai usor pentru imbracat desertul

ana 1

05.03.2010, 20:21

foarte frumoasa opera .Eu nu am avut succes cu pasta de lapte praf ,o modelam si apoi se deforma nu ramanea in forma initiala .Poate nu era bun lp luasem de la dr.otker.
Felicitari

ela 1

05.03.2010, 20:34

ti-am spus eu ca va placea tuturor?

cccris 1

06.03.2010, 22:18

pasta de lapte e mai buna pt floricele, figurine decit pt imbracat. Totusi, eu am imbracat cu ea un trenulet cu vagoane. Am lucrat si cu cea de zahar si e mai buna de acoperit suprafete mai mari.

nadina73 1

05.04.2010, 01:49

felicitari foarte frumos nota 10,5 furculite de la noi

XoPoLll 1

24.04.2010, 22:29

Puishor ))))

RuxyRux 1

12.01.2011, 10:38

Oauuuuuuuuu!!!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]