Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 10 Dec 2015 | 6881 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

10.12.2015, 18:22

Adica la "cioroi"

Ksenya 1

10.12.2015, 18:22

tre s-o incerc si eu,ca am vazut si eu pe paprika reteta ,dar n-am notat-o. Merci de reteta!

mihaelar63 1

10.12.2015, 18:22

Exact asa carnita buna am si eu in frigi . Imi place tot ce ai pus acolo . Vreau si eu

Constelatialeu 1

10.12.2015, 18:23

Ai gadilat cioroiul la haripa ?

laura_n 1

10.12.2015, 18:25

Meritul ii apartine, desi, repet, nu am reusit sa o vad cap-coada, insa in mare, sper ca am nimerit. Unele ingrediente le-am adaugat dupa gustul meu, gen rosiile uscate, usturoiul, chimenul. Deci, puteti renunta la ele, dar carnea rumenita astfel si dulceata spre final, dau o savoare aparte.

Bya Ralu 1

10.12.2015, 18:26

arata super

Micutza Luana 1

10.12.2015, 18:32

ce buna e tocanita ta

Gherca Daniela 1

10.12.2015, 18:41

tare gustoasa!

cristinutanicolita 1

10.12.2015, 18:59

foarte buna

Rocsi 1

10.12.2015, 19:05

Cat de apetisanta!

deyutzky 1

10.12.2015, 19:11

arata intr-un mare fel! Like!

CameliaR 1

10.12.2015, 19:29

Arata atat de bine Super prezentare

diaconta 1

10.12.2015, 20:26

buna rrrrrrrrrrraaaaauuuuuu

mirela0911 1

10.12.2015, 20:38

Nu poate fi decat super buna!

Bunica 1

10.12.2015, 21:15

Da chiar nu te operște nimeni?))

Panacris 1

10.12.2015, 22:52

Deci, daaa, mă duc să-mi iau un slow cocker

MotanLaOale 1

10.12.2015, 23:15

buna buna

miki_a 1

11.12.2015, 00:49

Am savurat aceasta reteta din plin! Cea mai buna tocanita!

Gicuta 1

11.12.2015, 08:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu gem de prune si nuci