Terina din ficat de pui infasurata in bacon

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 10287 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

15.06.2010, 20:23

Sylvia 1

15.06.2010, 21:35

Excelenta reteta ador gustarile de genul asta aici se face din tot felul de bunatati antre-ul asta de la iepure la vitel, somon, porc am si slavat reteta .

Bucataras Medi 1

15.06.2010, 22:37

buna reteta............

Brindusa 1

16.06.2010, 16:02

Roxana 1

16.06.2010, 19:40

fetelor ce e terina de fapt?? am tot vazut si la tv...terine...e chec de carne?? sau cum sar explica asa mai pe intelesul meu de bucataras incepator arata fff bine oricum

Miha 1

16.06.2010, 19:50

Mai degraba pateu copt, decat chec.

Brindusa 1

16.06.2010, 20:52

Roxana, din ce am citit eu terina este, de fapt o forma de copt dreptunghiulara, din ceramica, cu capac., care se foloseste in cuptor. Prin extensie, mancarea facuta in ea se numeste tot terina. De asemenea o mancare ca sa fie terina trebuie sa fie coapta in cuptor si apoi racita.

Roxana 1

17.06.2010, 18:34

ahaaaaaaatci sa iau si eu o terina de aia )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]