Telemea de vaca

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 7761 vizualizari

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:24

interesat ,

MotanLaOale 1

10.02.2012, 16:27

diaconta 1

10.02.2012, 16:47

super reteta

mamaieelena 1

10.02.2012, 17:26

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:28

lia maria 1

10.02.2012, 18:22

RuxyRux 1

10.02.2012, 18:26

Ce bunatate!!!!

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 18:35

Rocsi 1

10.02.2012, 20:21

super!!

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 20:28

foarte,foarte buna

Carmen_g 1

11.02.2012, 18:10

Buna buna

Lau 1

13.02.2012, 15:29

interesant

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:11

foarte buna si sanatoasa

VictoriaPaduret 1

18.12.2017, 18:33

Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 20:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]