Tarta cu dovlecei

de cocuta2607 in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2014 | 3044 vizualizari

COMENTARII (6)

- Andreea - 1

10.09.2014, 22:05

Si aluatul cum il facem ? Mie cu dovlecei imi place tare mult

MotanLaOale 1

11.09.2014, 08:38

Rocsi 1

11.09.2014, 10:17

Bine ai venit!

cocuta2607 1

11.09.2014, 10:27

Draga Andreea, aluatul se face asa: se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se obtine un aluat nu foarte tare, dar care nu se lipeste de maini; se framanta cca 10 minute

cocuta2607 1

11.09.2014, 10:28

Multumesc pentru aprecieri!

Adele 1

14.09.2014, 13:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat