Tajine de pui cu lamaie

de mentasirozmarin in Pui, 11 Oct 2011 | 10436 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.10.2011, 15:33

trebuie sa fie bun

Lau 1

11.10.2011, 15:38

ce bine arata

diaconta 1

11.10.2011, 15:44

reteta minunata,documentarea foarte buna iar aspectul de nota 20 felicitari

Cris2711 1

11.10.2011, 15:53

alinutzika 1

11.10.2011, 16:08

arata minunat

danakarin 1

11.10.2011, 16:14


Cred si eu ca e teribila combinatia asta de mirodenii cu lamii si masline. Am s-o reproduc la prima ocazie.
Cit despre Londra, cred ca acuma acolo e cel mai cald din vestul europei!

LUK 1

11.10.2011, 16:22

cate aromee..o bunatate

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 16:23

multumesc, dragelor si dragilor, sunt tare bucuroasa ca va place (am avut ceva emotii la mixul de mirodenii, dar chiar a iesit la fix )!!!
va imbratisez cu drag din Londra (unde acum e chiar cald, dar si cand or veni ploile.....)
pupici!

adry88 1

11.10.2011, 16:25

arata excelent de bn si bun

aziz 1

11.10.2011, 16:49

in general la tajin se pun lamaii murate,daca pui lamaii verzi lasa un gust usor amar dar ce sa mai arata foarte bine si imbietor

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 17:05

mmmm ce bunatate

MIUTA 1

11.10.2011, 17:05

Excelent imi place

gaby_duceag 1

11.10.2011, 17:24

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 17:48

ai dreptate, aziz, in general la tajine se folosesc niste lamai conservate cu sare, insa au fost bune si lamaile proaspete. Trebuiesc totusi scoase din tava inainte de servire, pentru ca asa cum spuneai, pot lasa un gust usor amarui.
Multumesc frumos pentru precizare

danakarin 1

11.10.2011, 17:54

unde se gasesc lamii murate?? eventual la magazinele orientale- arabesti turcesti??

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:01

Arata superb

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 18:07

danakarin, cred ca ai putea gasi lamai murate la magazinele cu specific oriental. In orice caz, ma documentez si promit ca vin cu o reteta cat de curand

Rocsi 1

11.10.2011, 19:37

wawww ce combinatie de condimente si ce rezultat minunat

Anamaria7 1

11.10.2011, 22:41

mm, ce bine arata!

Bucataras 1

12.10.2011, 00:04

Andra,bine ai venit in rindul bucatarasilor . Sper sa-ti fim prieteni buni, caci, desi locuiesti in cel mai frumos oras din lume,Londra, stim ca nu iti este usor printre straini. Vorba buna si zimbetul sint la putere in siteul nostru!

mentasirozmarin 1

12.10.2011, 01:07

Va multumesc tuturor, deja ma simt tare bine in randul vostru si sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
Ma bucur sa gasesc o comunitate asa de vesela si de primitoare!
Pupici si imbratisari din Londra

adasev12 1

12.10.2011, 08:08

bine-ai venit in randul nostru andra super reteta ta, f spicey.....

Criss 1

12.10.2011, 10:42

Ce bogatie de arome si culori!

DIANA B 1

12.10.2011, 11:17

Ce nick interesant ti-ai aleees , iar reteta , trecuta la favorite

deliciousflavours 1

12.10.2011, 13:25

prezentare deosebita si cu siguranta si preparatul e pe masura!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine