Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 5081 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

29.10.2009, 21:20

PapaBun 1

29.10.2009, 21:28

Tagliatellele sînt paste foarte versatile și suportă multe variante de rețete.
Cît despre fierbere, e bine să se fiarbă mereu (ca orice tip de paste, dealtfel) al dente. Fiindcă am văzut de multe ori recomandări prost făcute pe pachete, pe care, dacă le urmai, le fierbeai de nu mai înțelegeai nimic.
Eu recunosc însă că nu mai suport pastele făinoase obișnuite (albe), m-am obișnuit prea mult cu cele integrale, avînd și gustul mai pronunțat, să nu mai zic de cei 15-20 nutrienți în plus.
Arată bine produsul tău final, hearty - cum ar zice irlandezu'

Miha 1

29.10.2009, 21:54

Adica prietenoase?

Oana 1

29.10.2009, 22:09

Eu iau paste numai din grau dur, o sa iau si integrale

Adinuta 1

29.10.2009, 22:19

si eu am gasit la un magazin bio paste integrale la acelasi pret cu cele albe, asa ca am trecut pe ele si mie mi se par mai bune la gust. Nu am mai mancat cu chiftelute, dar cred ca-s tare bunute

Miha 1

29.10.2009, 22:21

Eu n-am vazut paste integrale la noi. Drept e ca nici nu m-am uitat special dupa ele.

ANCA 1

29.10.2009, 23:17

Super ideea, Miha! paste integrale sunt si prin hipermarketuri

Miha 1

29.10.2009, 23:31

Am notat pe viitoarea lista de cumparaturi

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]