Supa ucraineana de bob cu taitei de casa

de Ksenya in Supe, 21 Dec 2017 | 4205 vizualizari

COMENTARII (14)

xana 1

21.12.2017, 17:16

Vin si eu la o portie ca arata delicios!

vasimur 1

21.12.2017, 17:22

MotanLaOale 1

21.12.2017, 17:38

Merisor 1

21.12.2017, 17:49

Yummy, sună bine!

Lau 1

21.12.2017, 17:54

Anett 1

21.12.2017, 18:05

Super!

Rahela Velicu 1

21.12.2017, 18:40

RODIMUR 1

21.12.2017, 20:05

Bună supă...!

Ksenya 1

21.12.2017, 21:05

Multumesc de trecere!

elucubratiiculinare 1

22.12.2017, 08:29

mirela0911 1

22.12.2017, 08:52

Interesanta supa asta! Cred ca e cam buna!

dantes 1

23.12.2017, 10:31

Interesanta!

navidad_2017 1

24.12.2017, 18:47

Eiiii, draga Ksenia, aceasta supa o cunoastem si noi, este in alternanta cu cea de mazare uscata (facuta dupa reteta identica), masa noastra traditionala la pranzul din ziua de Ajun, adica chiar de azi ... La noi se fierbe o cantitate mai mare de bob, sau mazare (din fericire noi le gasim deja decorticate); jumatate se scoate cu o buna parte din zeama, cand sunt inca putin "al dente" (in supa noastra cea mai mare parte din boabe raman intregi) si se face supa propriu-zisa (noi punem si radacina de telina/patrunjel, cateodata chiar si cartof, dar intotdeauna si putin cimbru) dupa reteta Dvs. Iar cealalta jumatate se rasfierbe si se face din ea piure (cu adaos de ceapa+usturoi calite in ulei) care se manaca in ziua de Craciun (adica maine!), alaturi de varza rosie calita, la friptura de gasca. Retete una si una aveti, si tare pe gustul nostru...
Craciun fericit!

Ina 1

24.12.2017, 19:20

Interesant! Acum am cautat pe google sa vad ce-i bobul si vad ca e inrudit cu fasolea si mazarea, dar seamana mai bine cu fasolea. N-am combinat niciodata fasole/ mazare cu taitei, dar sigur mi-ar placea mancarea ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de ciuperci - rețetă de post