Supa de pui cu suc de rosii si taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Supe, 1 Sep 2015 | 8765 vizualizari

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

01.09.2015, 16:48

Cea mai sanatoasa supa

Constelatialeu 1

01.09.2015, 16:52

Delicioasa !

Bunica 1

01.09.2015, 17:09

O bunătate de supă!

simona72 1

01.09.2015, 17:17

Dya Daniela Andrei 1

01.09.2015, 17:24

VA multumesc!

cristinutanicolita 1

01.09.2015, 17:56

Bya Ralu 1

01.09.2015, 17:59

Sì eu vreau

Gherca Daniela 1

01.09.2015, 19:36

Gicuta 1

01.09.2015, 20:08

O supita tare buna!

diaconta 1

01.09.2015, 20:27

Delicioasa

MotanLaOale 1

01.09.2015, 21:25

Dya Daniela Andrei 1

01.09.2015, 21:29

alilianaa 1

01.09.2015, 22:23

delicioasa supa...

Dya Daniela Andrei 1

02.09.2015, 07:49

dantes 1

02.09.2015, 08:14

Buna!

mirela0911 1

02.09.2015, 09:05

Delicioasă supica!

Dya Daniela Andrei 1

02.09.2015, 11:49

Andra_Constantinescu 1

02.09.2015, 12:32

Buna!

Rocsi 1

02.09.2015, 19:45

Ce imi place!

Dya Daniela Andrei 1

06.09.2015, 12:31

-Licurici- 1

20.11.2015, 08:46

Super buna!

aia 1

26.11.2016, 23:35

Din toate cometariile de deasupra a incercat cineva sa urmareasca retea?
- Cita carne de pui?
- 4 cepe la 4 litrii de apa?
- Taitei din doua oua si faina 'cit cuprinde'? Pai la 2 oua intra in jur de 200g faina in functie de cit de mari sint ouale. Ies taitei pentru un platon de soldati nu pentru patru portii de supa! Taiteii de casa trebuie lasati sa se usuce cel putin 20 min altfel se disolva innainte de a se fierbe. Timpul de fierbere e de ca 3 minute pina se ridica la suprafata, apoi se stinge focul altfel se fac praf, si se lasa la odihnit supa 5-10 minute.

Dya Daniela Andrei 1

27.11.2016, 10:54

Multumesc pentru trecere AIA! Ca fapt divers, tin sa mentionez ca atunci cand vei avea postata cel putin o reteta decenta, text si imagini, voi considera comentariul tau avizat! O zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz cu fidea