Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 22691 vizualizari

COMENTARII (17)

LUK 1

03.01.2011, 18:46

cred ca sunt f bune

ionix 1

03.01.2011, 18:47

Oaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... la mulţi ani!
mişto brioşele astea

Cris2711 1

03.01.2011, 18:51

buneeeeee

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 19:04

la multi ani nu te-am mai vazut de anul trecut,bune briose

Oana 1

03.01.2011, 19:15

La multi ani, dragelor! Un an nou cu tot ce va doriti! Ma bucur ca va plac, sunt foarte "de efect" si foarte gustoase.

Ina 1

03.01.2011, 19:21

La Multi Ani, Oana!!!
Mi-e dor de Stefanel , sa ne mai spuna ce a mai " _utut "

La Ancuta 1

03.01.2011, 19:54

La multi ani!!!
Tare frumoase briosele

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:19

O idee grozava si o reteta pe masura...La Multi Ani Oana

Teo 1

03.01.2011, 21:22

ce ''garniseala''interesanta !

Oana 1

03.01.2011, 21:53

Ina, e baiat mare acum, zice "iti dau una de-ti zboara fundu'!"

MotanLaOale 1

04.01.2011, 09:03

bun bun

vanilla 1

04.01.2011, 11:34

ME-HUGE BROCCOLI FAN!!!
ASA CA TREC LA FAV!

Bucataras Medi 1

04.01.2011, 13:54

La multi ani,Oana!
Un an bun cu sanatate si numai bucurii!..................

gaby_duceag 1

04.01.2011, 22:39

La multi ani!
Super! Imi dai si mie?

mena29 1

04.01.2011, 22:57

Ce bine arata

raluxas 1

05.01.2011, 07:08

minunate!!!!!

Oana 1

05.01.2011, 22:28

Gabitzule, cum sa nu! fac unele proaspete acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti a la Raluca