Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 7996 vizualizari
MotanLaOale 1
RuxyRux 1
Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!
....si musai cu ceapa rosie )))
dantes 1
Interesant!
Ksenya 1
Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!
simona72 1
super!
mihaelar63 1
Eu as gusta
miki_a 1
Buuuuun!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:53
de Caty 3
ieri la 20:42
ieri la 13:55
ieri la 13:15
pe 28.10 la 10:29
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
lili 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bianca_marcu 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!