Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

de ionix in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 8474 vizualizari

COMENTARII (11)

susu 1

07.04.2010, 18:10

Frumoase outele tale. Pana anul acesta numai rosii am facut fara sa folosesc si alte culori dar anul acesta am zis sa incerc ceva nou si am folosit abtibilduri

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 18:39

uite furculitele

Rocsi 1

07.04.2010, 19:12

frumoase outele tale...

Oana 1

07.04.2010, 19:32

Frumoasa prezentare, Ionixule! si eu le fierb in apa cu sare, dar fara otet...pe-asta il pun doar in vopsea

ionix 1

07.04.2010, 22:11

@Susu... pai, eu n-am facut inca dar vreau sa fac... dar nah, eu sunt ca vulpea aia care n-ajunge la struguri si spune ca-s acri

ionix 1

07.04.2010, 22:11

fetelor, va multumesc

Brindusa 1

08.04.2010, 12:14

Sa stii ca nu numai tu ai piticii astia . Daca ar fi numai dupa mine, si eu tot numai rosii le-as face. Cum insa mai am si pe altii in familie ....

ionix 1

08.04.2010, 15:53

@Brindusa... cunosc cunosc

lia maria 1

12.04.2010, 09:51

Furculitele, vin si de la mine

ionix 1

12.04.2010, 14:35

mersi

elena1988 1

04.03.2011, 10:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]