Savarine

de nadina73 in Prajituri, 15 Oct 2010 | 37674 vizualizari

COMENTARII (105)

eleny2010 1

13.11.2010, 15:58

prajitura mea preferata ..si totusi nu ma vad reusind sa fac asa ceva felicitari ptr reteta

Criss 1

25.11.2010, 15:20

Vreau sa fac reteta aceasta de savarine si vreau sa te intreb ceva. Am mai vazut aceasta reteta pe alte bloguri si fetele spuneau ca se lasa 12-15 ore dupa coacere, inainte de a se insiropa. Tu cat timp le-ai lasat? Merci.

nadina73 1

25.11.2010, 15:35

Criss eu asa cum am scris si in reteta le coc le lasa sa se raceasca,dupa care se taie un capacel mic si le insiropez bine de tot in mai multe etape de 3-4 ori la un anumit interval,stiu eu 1 ora .Se lasa asa pana a a doua zi ,cand abia atuni vor fi umplute cu frisca .Pana a doau zi isi vor dubla volumu bine de tot.Spor la munca ,iar daca te mai pot ajuta cu ceva

nadina73 1

25.11.2010, 15:39

Capacelu se taie din partea de jos de la baza ,iar partea de sus se intoarce si se insiropeaza bine,vezi foto ,arata mult mai bine asa.

Simymy 1

08.03.2011, 11:58

La multi ani!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]