Sarmalute din carne de pasare

de aziz in Pui, 15 Mar 2011 | 8500 vizualizari

COMENTARII (44)

madi_marin 1

15.03.2011, 19:21

sunt foarte foarte bune..... si eu le fac in ultima vreme numai cu carne de pasare.....pui sau curcan....

aziz 1

15.03.2011, 19:27

luk

aziz 1

15.03.2011, 19:28

madi merci de vizita

La Ancuta 1

15.03.2011, 20:02

Fie-ti mila, ca imi e o foameeee

aziz 1

15.03.2011, 20:16

fata sint la trecut deja copiii erau in stare sa le puna si in sandwich

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 21:14

eu faceam o combinatie de vitel cu pui.........un deliciu.................ce pofta mi-ai facut si inteleg ca nu vrei sa ma servesti,nu? ..................

deyutzky 1

15.03.2011, 21:18

mamaieelena 1

16.03.2011, 00:45

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 09:58

Eu le pap pe cele de vita

aziz 1

16.03.2011, 12:51

medi intentionat am zis ca nu mai sint ,m-am zgircit beii stiam eu ca vii da ma gindeam ca ceri cirnati linga

aziz 1

16.03.2011, 12:52

deyutz

aziz 1

16.03.2011, 12:52

mamaie

aziz 1

16.03.2011, 12:53

nico bune si alea

Dya Daniela Andrei 1

16.03.2011, 13:50

Bune sarmalutele! Bune!

Crista_Luca 1

16.03.2011, 14:24

cum eu nu prea pap carne de porc ...sigur voi incerca sa fac aceste sarmalute ....arata super
dar poti sa-mi spui te rog ..supa instant .. un plic ? si concentrat dupa gust?

aziz 1

17.03.2011, 07:59

dya

aziz 1

17.03.2011, 08:04

uite cind zic dupa dupa gust ma refer la faptul ca supa instant este sarata si trebuie avut grija ca sigur vom pune si sare .eu am pus o lingura in compozitie si doua in apa cu sucul de rosii de la final. iar daca pui concentrat de pui un cub are cam 10 grame cred ca ai pute sa-l sfarimi si amesteci bine cu carnea un cub intreg iar in apa de la final fiind fierbinte se topeste si merge un cub se pune la litru de apa .si cu ce mai iese din carnita din sarmalute eu zic ca e de ajuns

marcela1979 1

17.03.2011, 08:46

aziz 1

17.03.2011, 09:23

pup carla draga

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]